کد خبر: ۱۸۷۸۴۴
تاریخ انتشار : ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۳:۰۵
کدخدایی مطرح کرد

بن‌سلمان از رؤیای «های تک» شدن عربستان تا بی‌خاصیتی پترودلارها

سخنگوی شورای نگهبان در صفحه شخصی خود نوشت: بن‌سلمان که با رویا پردازی به دنبال «های تک» شدن عربستان بود اکنون باید دست نیاز دراز کند تا شاید اعانه‌ای برای او فراهم شده و او را از مهلکه کرونا ساخته رهایی بخشد. اتکا به پترودلارها دیگر سودی ندارد نه در اداره کشور و نه در بذل و بخشش‌های بی‌حد و حصر و در پای عمو سام!


عباسعلی کدخدایی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: در خبرها آمده است که آرزوهای بن‌سلمان جوان با حمله ویروس کرونا فرو ریخته و او دیگر نه تنها گاو شیردهی برای آمریکا و دیگران نیست که نیازمند حدود شصت میلیارد دلار برای گذران زندگی روزانه مردم کشور هست.
به گزارش مشرق، وی افزود: بن‌سلمان که با رویا پردازی به دنبال «های تک» شدن عربستان بود اکنون باید دست نیاز دراز کند تا شاید اعانه‌ای برای او فراهم شده و او را از مهلکه کرونا ساخته رهایی بخشد. اتکا به پترودلارها دیگر سودی ندارد نه در اداره کشور و نه در بذل و بخشش‌های بی‌حد و حصر و در پای عمو سام!