استقبال از یک جشنواره تئاتر با موضوع مقاومت(اخبار ادبی و هنری)
مدیرعامل انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس استقبال هنرمندان از جایزه بزرگ سرو (با رویکرد مقاومت) را قابل قبول ارزیابی کرد.
حمید نیلی مدیرعامل انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس با اعلام این خبر گفت: استقبال هنرمندان و جامعه ارزشمند تئاتر ایران از جایزه بزرگ سرو بسیار خوب بود و بیش از ۲۵۰ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که از این تعداد اثر واصله، ۵۴ اثر برگزیده شده است که بهزودی اسامی آنها جهت اطلاع در اختیار علاقهمندان و اصحاب رسانه قرار خواهد گرفت.
دبیر هفدهمین جشنواره تئاتر مقاومت همچنین افزود: اگر شرایط کشور به دلیل شیوع کووید ۱۹ به وضعیت ثابت و پایداری برسد و منعی بابت تجمعات نباشد، اختتامیه نخستین جایزه بزرگ سرو را به یاری خدا خرداد سال جاری برگزار خواهیم کرد.
وی تصریح کرد: این تعداد آثار رسیده به دبیرخانه جایزه بزرگ سرو از سراسر کشور نشانگر این است که جریان تئاتر مقاومت و چرخه تولید آثار نمایشی با مضمون انقلاب و دفاع مقدس در کشور جاری است که این موضوع در آستانه جشنواره تئاتر مقاومت مایه دلگرمی است.