کشف 116 میلیون ریال چکپول تقلبی
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه از کشف 116 میلیون ریال چکپول تقلبی در شهر کرمانشاه با تلاش ماموران پلیس خبر داد.
سرتیپ «علی اکبر جاویدان» اظهار داشت: پس از اطلاع ماموران پلیس از فعالیت یک باند در زمینه توزیع چکپولهای تقلبی، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت.
وی ادامه داد: ماموران با انجام کارهای اطلاعاتی و تحقیقات گسترده موفق به شناسایی مخفیگاه اعضای باند شده و پس از هماهنگی با مقام قضائی نسبت به بازرسی از آن اقدام کردند.
سردار جاویدان خاطرنشان کرد: در این بازرسی 116 میلیون ریال چکپول تقلبی به همراه یک قبضه سلاح غیرمجاز، پنج عدد تیر و مقادیری مواد مخدر کشف شد.
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه همچنین از دستگیری چهار نفر در این رابطه و معرفی آنها به دستگاه قضائی جهت سیر مراحل قانونی و صدور احکام لازم خبر داد.