کد خبر: ۱۸۷۳۶۹
تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۲:۰۴
انگلیس

نقش چاقی در مرگ کرونایی‌ها

نتایج یک بررسی جدید بیانگر آن است که یک عامل پررنگ در مرگ بعضی از افراد مبتلا به ویروس کرونا وجود دارد.



به گزارش فارس به نقل از دیلی‌میل، این پژوهش که توسط سازمان بهداشت انگلیس صورت گرفته بیانگر آن است که چاقی خطر مرگ در اثر ابتلا به این ویروس را دست کم ۳۷ درصد افزایش می‌دهد.
این تحقیق براساس ۱۷ هزار پذیرش بیمار مبتلا به کووید ۱۹ نشان داد که به طور کلی یک سوم انگلیسی‌ها که در اثر ویروس کرونا بستری می‌شوند جان خود را از دست می‌دهند.
این داده‌های جدید تأکید می‌کند، مرگ و میر در اثر کرونا در بیماران مبتلا به چاقی حتی از بیمارانی که از بیماری‌های قلبی رنج می‌برند، بیشتر است.
این مطالعه که در نوع خود از بزرگ‌ترین پژوهش‌ها در اروپا محسوب می‌شود، همچنین حاکی از آن است که بیش از نیمی از بیماران بستری شده در اثر کرونا، دچار یک وضعیت بهداشتی دیگر نیز هستند.