کد خبر: ۱۸۷۱۳۷
تاریخ انتشار : ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۳

امکان تبدیل وضعیت واحدهای مسکن مهر سمیرم به ملک شخصی فراهم شد



رئیس ‌اداره راه و شهرسازی سمیرم گفت: متقاضیان مسکن مهر و ساکنان آنها می‌توانند با شرایطی صاحب خانه و ملک شوند و سند مالکیت دریافت کنند.
علیرضا طایی اظهار داشت: متقاضیان در این طرح می‌­توانند برای خرید زمین طی پنج سال به صورت اقساطی اقدام و ملک خود را از حالت مسکن مهر به مالکیت شخصی تبدیل کنند.
به گفته وی، شرایط مالکیت در قرارداد تنظیمی مشخص شده و بعد از اتمام اقساط بانکی پنج ساله و قیمتی که شورای مسکن و کارشناسان این بخش برای طبقات مختلف مشخص کرده‌اند، واگذاری انجام و سند ملکی به افراد داده می­‌شود.
طایی تصریح کرد: پیشرفت و تکمیل۹۰ درصدی واحدهای مسکن مهر سمیرم با گذشت یک دهه و مشکلات متعددی که داشت، در سال‌های ۹۷ و ۹۸ به مرور تعدادی از آنها تکمیل و در همین مدت به متقاضیان واگذار شد.
فرماندار سمیرم نیز در این نشست خاطرنشان کرد: مسکن مهر سمیرم طرحی بلندمدت بود که با وجود مشکلات متعدد و سختی که در سال‌های اخیر به‌ویژه در بحث تخلف پیمانکار و مدیران سابق داشت بالاخره به سرانجام رسید و نصیب متقاضیان و اقشار کم درآمد این منطقه شد.
محمدرضا عسگریان، هزینه ساخت هر واحد را ۸۵۰ تا ۹۵۰ میلیون ریال اعلام کرد و گفت: تعدادی از واحدهای بنیاد مسکن انقلاب اسلامی نیز تکمیل یا در دست احداث است که بخشی از آنها به متقاضیان و سیل­‌زدگان واگذار شده و بقیه واحدها نیز به مرور احداث خواهند شد.
واحدهای مسکن مهر در سه نقطه شهر سمیرم احداث و تعدادی نیز به سازمان‌­ها، توان‌خواهان بهزیستی و آسیب‌دیدگان از سیل اختصاص یافته است.