کد خبر: ۱۸۶۶۶۵
تاریخ انتشار : ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۲:۱۲
مدیر عامل شرکت اطلاع‌رسانی بورس:

مردم مراقب کلاهبرداری از سهامداران در فضای مجازی باشند

مدیر عامل شرکت اطلاع‌رسانی بورس گفت: اینکه برخی از افراد در فضای مجازی ادعا می‌کنند که بورس سود صددرصد است و زیان در آن جایی ندارد، قطعا دروغ و کلاهبرداری است.

به گزارش خبرگزاری فارس، شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران که این روزها بر روی دور رکوردشکنی قرار گرفته، در پایان معاملات دیروز (شنبه) با افزایش 28 هزار واحدی به رقم بی‌سابقه 770 هزار واحد رسید.
گرچه بورس‌های دنیا این روزها به خاطر افت قیمت نفت و نیز رکود حاصل شده از بیماری فراگیر و همه‌گیر کرونا افت کرده، اما بورس اوراق بهادار تهران در روند رکوردشکنی قرار گرفته که علت عمده آن هجوم نقدینگی سرگردان بازار به سمت این بازار از یک سو و عرضه شرکت‌های دولتی و نهادهای عمومی مانند تأمین اجتماعی در بورس است.
افزایش شاخص کل و رکوردشکنی و بازدهی بالای بورس باعث شده عامه مردم به سرمایه‌گذاری در بورس روی بیاورند که البته کارشناسان هشدار می‌دهند که با توجه به حضور عامه مردم در بورس این نکته نباید مورد غفلت واقع گیرد که سرمایه‌گذاری در بورس همراه با ریسک است و تنها روزهای خوش در بازار سرمایه متصور نیست.
در همین زمینه، یاسر فلاح، مدیر عامل شرکت اطلاع‌رسانی و خدمات بورس در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار داشت: مردم در این بازار سهام واحدهای مالکیت شرکت‌ها را خریداری می‌کنند و به هر میزان نقدینگی که وارد بازار سرمایه و خرید سهام از شرکت خاص می‌کند، در سود و زیان آن سهیم می‌شود.
وی با اشاره به اینکه سود و زیان شرکت‌های حاضر در بورس به عملکرد آنها باز می گردد، اضافه کرد: مردم باید بدانند بورس و بازار سرمایه محلی برای دریافت سود قطعی نیست. اینکه برخی از افراد در فضای مجازی ادعا می‌کنند که بورس سود صد در صد است و زیان در آن جایی ندارد، قطعا دروغ و کلاهبرداری است.
مدیر عامل شرکت اطلاع‌رسانی و خدمات بورس ادامه داد: متاسفانه دیده می‌شود که در فضای مجازی افرادی با قصد سوء‌استفاده به افرادی که دانش بورسی ندارند اطلاعات غلطی از بورس ارائه می‌دهند. مثال بارز بازار سرمایه، انسانی است که روزهای سلامتی داشته و در قبال آن روزهای بیماری و کسالت هم دارد.
فلاح در پاسخ به این سوال مردمی که می‌خواهند سرمایه خود را وارد بازار بورس کنند باید به کدام نکات توجه داشته باشند؟ گفت: مخاطبان تازه‌نفس بازار بورس باید قبل از ورود به این مکان، آموزش‌های لازم را دیده و سپس درمورد خرید سهام شرکت‌ها تحقیق کنند.