کد خبر: ۱۸۶۴۵۹
تاریخ انتشار : ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۲:۲۷

اخبار کوتاه از فوتبال



پرسپولیس رسما خواستار فسخ قرارداد با کارگزار خود شد
باشگاه پرسپولیس با ارسال نامه رسمی به شرکت کارگزار طرف قرارداد خود، خواست قرارداد همکاری طرفین فسخ شود.
پس از گذشت نزدیک به شش ماه از امضای قرارداد باشگاه پرسپولیس و شرکت داده ‌آتیه پرداز، پرسپولیسی‌ها از روند درآمدی رضایت نداشتند به طوری که طی چند جلسه از نماینده کارگزار خواستند تا فکری به حال درآمدزایی انجام دهد تا باشگاه بتواند با اتکا به این درامدها، مشکلات مالی خود را برطرف کند.با این حال این روند تغییری نکرد تا اینکه عصر روز گذشته، باشگاه پرسپولیس با ارسال نامه رسمی به شرکت داده آتیه پرداز خواست تا قرارداد طرفین فسخ شود. حالا باید دید با این تصمیم مدیران پرسپولیس، چه روندی از نظر اقتصادی در انتظار این باشگاه خواهد بود.
مهدی: برای شروع تمرینات مجوزی داده نشده است
مسئول برگزاری مسابقات لیگ برتر فوتبال می‌گوید هنوز درباره شروع تمرینات مجوزی صادر نشده است.
سهیل مهدی مسئول برگزاری مسابقات لیگ برتر درباره پرونده‌های باشگاه‌های لیگ برتری گفت: ما موارد مهم را به باشگاه‌ها گوشزد کردیم و اگر در این راستا تخلفی صورت بگیرد، AFC به نام آنها می‌نویسد.او درباره اینکه قرار است تمرینات تیم‌ها از ۲۰ اردیبهشت آغاز و ۶ خرداد مسابقات شروع شود اظهار کرد: اطلاعی ندارم. تمرینات باید آزاد شود که ما بتوانیم مسابقات را شروع کنیم. درباره شروع تمرینات مجوزی نداریم و هر وقت شروع تمرینات را اعلام کنند، با توجه به برنامه‌ریزی که با باشگاه‌ها داریم، مسابقات را آغاز می‌کنیم.مهدی درباره برگزاری مسابقات بدون حضور تماشاگر گفت: این تصمیم مربوط به ستاد کرونا است و ما نباید تصمیم بگیریم.
شکایت شهر خودرو از پرسپولیس بابت طلب ۵/۴ میلیاردی
مالک باشگاه شهرخودرو اعلام کرد این باشگاه بابت طلب ۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومانی از باشگاه پرسپولیس شکایت کرده است و امکان دارد یک میلیارد هم به این مبلغ بابت ضرر و زیان آن اضافه شود.فرهاد حمیداوی درباره قرارداد این تیم با پرسپولیس بر سر انتقال گل‌محمدی گفت: در ازای رضایتنامه یحیی گل‌محمدی، قراردادی با باشگاه پرسپولیس منعقد کردیم و تنها یک چهارم یعنی یک و نیم میلیارد از باشگاه پرسپولیس گرفتیم. تا امروز تنها قول و وعده از پرسپولیسی‌ها شنیدیم و ۲ چک آن برگشت خورده است و یک چک دیگر مانده است. مجموع قرارداد این رضایتنامه ۶ میلیارد است و یک میلیارد هم بابت ضرر و زیان آن است. دوست نداشتم هیچ وقت مقابل هواداران پرسپولیس قرار بگیرم اما چند روز پیش برای شکایت اقدام کردیم.وی ادامه داد: شاید جرایم به وجود آمده را ببخشم اما از پول رضایتنامه نمی‌گذرم. روزی که انصاری‌فرد به عنوان مدیرعامل پرسپولیس به دفتر من آمد، من مبلغی را گفتم که این انتقال صورت نگیرد اما باشگاه پرسپولیس قبول کرد. اگر یحیی گل‌محمدی در تیم ما می‌ماند، ضمن گرفتن سهمیه آسیایی، حتی می‌توانستیم برای قهرمانی بجنگیم و طبیعی بود برای از دست دادن چنین مربی، رقمی بالا را به پرسپولیس اعلام کنیم. مدیرعامل وقت پرسپولیس آن زمان به من اعلام کرد که قرار است این پول را یک هوادار پرداخت کند که البته فقط آن چک اول به مبلغ یک و نیم میلیارد تومان برای آن هوادار بود و سایر چک‌ها، چک باشگاه پرسپولیس است.