کد خبر: ۱۸۶۱۱۷
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۰:۵۰

قیمت خرید برگ سبز چای افزایش یافت

استاندار گیلان از افزایش قیمت خرید برگ سبز چای خبر داد و گفت: ارتقاء کیفیت این محصول در گرو افزایش درآمد چایکاران است.




به گزارش تسنیم از رشت‌، ارسلان زارع، گفت: قیمت برگ سبز چای امسال نسبت به سال گذشته 40 درصد افزایش داشته و میزان تولید آن در استان 11 درصد بیشتر شده است لذا با توجه به نامگذاری امسال به نام جهش تولید باید تلاش‌های خود را در جهت افزایش کیفیت و کمیت این محصول مهم و استراتژیک قرار دهیم.  
وی بیان کرد: باید با استفاده از روش‌های نوین آبیاری و استفاده از تکنولوژی در فرآیند کاشت، داشت و برداشت تا فرآوری و بسته‌بندی چای در کارخانه رشد کنیم و با سایر کشورها رقابت داشته باشیم.
وی با اشاره به افزایش نرخ خرید تضمینی برگ سبز چای اظهار داشت: این افزایش موجب ارتقاء میزان کمیت و کیفیت محصول چای و انگیزه چایکاران برای تولید بیشتر این محصول می‌شود.
زارع با بیان اینکه امسال نرخ خرید تضمینی برگ سبز درجه یک 27 درصد و برگ سبز درجه دو 50 درصد رشد داشته است خاطرنشان کرد: این افزایش قیمت خرید موجب امیدآفرینی بین فعالان عرصه چای می‌شود و باید برای اجرای طرح‌های آبیاری نوین اقدام شود.
استاندار گیلان با تأکید بر مصرف چای داخلی در ادارات و انتقاد از تبلیغ چای خارجی در رسانه ملی عنوان داشت: همه باید نگاه خود را بر مصرف چای داخلی متمرکز کنند و از طرفی دیگر با توجه به شیوع کرونا نیاز است که پروتکل‌های بهداشتی به‌طور دقیق و کامل در فرآیند خشک کردن چای رعایت شود.