کد خبر: ۱۸۵۴۹۶
تاریخ انتشار : ۲۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۱:۱۴

دستگیری كلاهبردار ميلياردي يك سايت غيرمجاز

فرمانده انتظامي استان از دستگيري فردي كه با تبليغات گسترده و وعده دروغين از يك فعاليت مالي غيرمجاز، مبلغ هشت ميليارد و 800 ميليون ريال از شهروندي اراكي كلاهبرداري كرده بود، خبر داد.


اراک‌- خبرنگار کیهان‌:

سرتیپ حسن مفخمی شهرستانی، گفت: یک شاكي با مراجعه به پلیس فتا اذعان داشت كه در يكي از شبكه‌هاي اجتماعي، تبليغي از يك سايت براي يك فعاليت مالي با سود بالا را مشاهده   کرد و با توجه به وعده‌هايي که در خصوص درآمدزايي در اين سايت داده شده بود، اين فرد مجذوب اين ترفند شده و بعد از ثبت نام و واريز هشت ميليارد و 800 ميليون ریال وجه به شماره حساب اعلام شده و حتي ارائه چك به عنوان ضمانت،‌ بعد ازمدتي متوجه اين كلاهبرداري شد‌.
وی افزود: با آغاز تحقيقات‌، تبليغات ديگري از اين سايت غيرمجاز در شبكه‌هاي اجتماعي به دست آمد و مشخص شد كه در اين تبليغات، مدير سايت با معرفي لينكي كاربران را به مشاهده و ثبت‌نام در يك فعاليت مالي غيرمجاز ترغيب مي‌كند.
وی تصريح كرد: در مراحل رسيدگي به اين پرونده، مدير اين سايت كه در شهرستان اراك زندگي مي‌كرد، شناسايي و دستگیر که  در تكميل فرآيند رسيدگي به اين پرونده، فرد دستگير شده با مشاهده اسناد و مدارك به دست آمده به جرم خود و برنامه‌ريزي براي كلاهبرداري از ديگر افراد با استفاده از وعده‌هاي ارائه شده در اين سايت و ايجاد شرايطي براي ترغيب ثبت‌نام از كاربران اعتراف كرد.