کد خبر: ۱۸۴۶۴۱
تاریخ انتشار : ۲۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۱:۰۵

اخبار کوتاه از فوتبال



تصمیم گیری درباره آغاز لیگ برتر فوتبال در نیمه فروردین‌
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: درباره آغاز لیگ برتر فوتبال نیمه فروردین ماه تصمیم می‌گیریم و الان نمی‌توان نظر داد.
جهانپور سخنگوی وزارت بهداشت در ستاد عالی پیشگیری و مقابله با کرونای ورزش کشور گفت: درباره شروع لیگ برتر فوتبال و سایر لیگ‌های ورزشی کشور در نیمه فروردین سال آینده می‌شود تصمیم گیری کرد و الان نمی‌توان اظهار نظری کرد. وی درباره احتمال تعویق المپیک توکیو گفت: وضعیت کنترل ویروس کرونا در آمریکا و اروپا تاثیر مهمی در امکان برگزاری المپیک دارد.سخنگوی وزارت بهداشت گفت: آمریکا به خاطر ضعف جدی در ساختار شبکه بهداشت و سلامت در روزهای آینده در موضوع ویروس کرونا مشکلات بیشتری خواهد داشت.
لغو جلسه هیئت‌رئیسه فدراسیون فوتبال
جلسه هیئت‌رئیسه فدراسیون فوتبال لغو شد.ابراهیم شکوری، سرپرست دبیرکلی فدراسیون فوتبال در تاریخ ۲۱ اسفندماه با ارسال دعوتنامه‌ای به اعضای هیئت‌رئیسه این فدراسیون خبر از برگزاری جلسه این اعضا در تاریخ ۲۸ اسفند داده بود.
با این حال شکوری در نامه جدیدش به هفت عضو هیئت‌رئیسه اعلام کرد که این جلسه لغو شده است. در این نامه که دیروز (دوشنبه) ارسال شده، دلیل لغو جلسه اعلام نشده اما احتمالا پیش‌بینی این موضوع که جلسه به حدنصاب نمی‌رسد منجر به لغو این جلسه شد.در جلسه قبلی هیئت‌رئیسه فدراسیون فوتبال دو عضو (شیعی و ممبینی) از اعضای هیئت‌رئیسه غایب بودند که باعث شد مصوبات آن جلسه فاقد اعتبار باشد. اعضای هیئت‌رئیسه فدراسیون فوتبال در جلسه ۱۹ اسفند راجع به تیم‌ملی و اصلاح اساسنامه صحبت شده بود.دلیل غیبت شیعی در جلسه قبلی، استعفا از هیئت‌رئیسه و ممبینی حضور در اهواز بود.
درگذشت پیشکسوت فوتسال ایران در اثر ابتلا به کرونا
یکی از پیشکسوتان فوتسال ایران در اثر ابتلا به ویروس کرونا درگذشت.احمد طاهری که در تیم‌های فوتسال پیمان، استقلال تهران، بانک تجارت، دانشگاه آزاد و تیم‌ ملی فوتسال ایران به عنوان مربی یا سرپرست فعالیت داشت در اثر ابتلا به بیماری کرونا چشم از جهان فروبست. طاهری در دوران فعالیت ورزشی‌اش، سرپرست بانک تجارت در دوران مرحوم حجازى و على دایی و پس از آن به‌عنوان مربى تیم‌هاى پیمان و استقلال بود. وی سالها به عنوان سرپرست در تیم ملى خدمتگزارى کرد.
سرویس ورزشی روزنامه کیهان این ضایعه را به جامعه ورزش، اهالی فوتسال و خانواده آن مرحوم تسلیت عرض می‌کند.
۴ سناریوی فیفا برای معرفی قهرمان لیگ‌ها
فدراسیون بین‌المللی فوتبال فیفا در صورت اعلام پایان لیگ‌ها به خاطر کرونا ۴ سناریو برای مشخص کردن تیم قهرمان دارد. سناریویی‌هایی که درصورت اجرا شدن در لیگ ایران، شانس پرسپولیس را برای معرفی به‌عنوان قهرمان فصل جاری بیشتر از سایر تیم‌ها می‌کند.به گزارش یورو اسپورت عربی، ویروس کرونا تقریبا همه کشورهای جهان را گرفتار خود کرده است و به معضلی بزرگ تبدیل شده است. معضلی که ورزش جهان و خصوصا فوتبال را نیز گرفتار کرده است. لیگ‌های مختلف در سراسر جهان تحت تاثیر این ویروس قرار گرفته‌اند و تعطیل شده‌اند.باتوجه به اینکه ممکن است این ویروس تا یکی دو ماه آینده نیز نابود نشود این احتمال زیاد است که پایان لیگ‌های فوتبال کشورها نیز اعلام شود.فیفا برای مشخص کردن تیم قهرمان در صورت اعلام پایان لیگ‌ها چهار سناریو تعیین کرده است:
۱- پایان اعلام لیگ بدون مشخص کردن تیم قهرمان (در این صورت در لیگ کنونی فوتبال ایران با وجود صدرنشینی پرسپولیس این تیم قهرمان نخواهد شد).
۲- سناریوی دوم اینکه در صورت اعلام پایان لیگ، قهرمانان نیم فصل نخست به عنوان قهرمان لیگ انتخاب شود (در این صورت پرسپولیس در لیگ ایران به عنوان قهرمان انتخاب خواهد شد چرا که در زمستان عنوان قهرمانی نیم فصل نخست را به دست آورد).
۳- سناریوی سوم این است که قهرمان فصل قبل به عنوان قهرمان فصل جاری هم انتخاب شود (در این صورت هم پرسپولیس در لیگ ایران به عنوان قهرمانی خواهد رسید).
۴- سناریوی چهارم هم این است که جام قهرمانی به تیمی داده شود که تا قبل از تعطیلی لیگ صدرنشین بوده باشد (در این صورت هم جام قهرمانی در لیگ ایران باید به پرسپولیس داده شود).
captcha