کد خبر: ۱۸۱۸۸۸
تاریخ انتشار : ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۱:۱۸

اهدای۳۳ سری جهیزیه به نوعروسان تایباد



  33سری جهیزیه با همکاری ناحیه مقاومت بسیج سپاه پاسداران و کمیته امداد امام‌خمینی‌(ره) تایباد میان نوعروسان زیرپوشش این نهاد و خانواده‌های نیازمند در این شهرستان توزیع شد.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه تایباد گفت: برای خرید این تعداد جهیزیه افزون بر ۲ میلیارد و ۳۱۰ میلیون ریال هزینه شده است.
سرهنگ ابراهیم بیدل افزود: هر سری جهیزیه اهدا شده شامل بیش از ۱۰ قلم کالای ضروری است که ارزش هر سری بیش از ۷۰ میلیون ریال می‌باشد.
وی با بیان اینکه اقلام توزیع شده کالاهای ایرانی است اظهار داشت: این تعداد جهیزیه بین نوعروسان روستاهای بخش‌های مرکزی و میان ولایت این شهرستان همزمان با دهه مبارک فجر توزیع شد.
وی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون علاوه بر این تعداد ۲۰ سری دیگر جهیزیه نیز بین خانواده‌های محروم و زیرپوشش نهادهای حمایتی در این شهرستان توزیع شده است.
شهرستان تایباد در ۲۲۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد قرار دارد.