کد خبر: ۱۸۱۷۱۶
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۱:۰۸

۱۶۷ زندانی فارس به خانه‌های خود رفتند



رئیس کل دادگستری استان فارس اعلام کرد: با همت نیکوکاران این استان زمینه آزادی ۴۲ محکوم مالی غیرعمد فراهم شده و ۱۲۵ زندانی کیفری نیز به میمنت سالگرد پیروزی انقلاب به مرخصی پایان حبس رفتند.
حجت‌الاسلام  سید کاظم موسوی بیان داشت: میزان بدهی این افراد بیش از ۱۷ میلیارد ریال بوده است که با کمک خیرین و نیکوکاران زمینه آزادی آنان فراهم شد .
وی تصریح کرد: به منظور آزادی زندانیان جرائم مالی و مهریه و در راستای کاهش جمعیت کیفری زندان همه معاونان قضایی استان در قالب گروه‌های مختلف از تمامی  زندان‌های شیراز بازدید و ضمن استماع مشکلات مددجویان، به ویژه زندانیان محکوم مالی و مهریه و اخذ درخواست آنان  به آزادی هرچه زودتر این محکومین کمک خواهند کرد.
وی گفت: درخصوص جرائم مالی و مهریه به کمک ستاد دیه و خیرین استانی و بهره از ظرفیت‌های قانونی تلاش خواهیم کرد امکان آزادی زندانیان را فراهم نمائیم.
 وی افزود: درخصوص جرائم کیفری نیز تمهیداتی در خصوص اعطای مرخصی،  مرخصی‌های پایان حبس  و آزادی مشروط  اندیشیده شده است که در این چارچوب نیز زمینه آزادی تعدادی از زندانیان در دهه فجر فراهم خواهد شد.