کد خبر: ۱۸۱۵۷۶
تاریخ انتشار : ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۱:۵۴
وزیر علوم:

طرح ساماندهی آموزش عالی نهایی شد

وزیر علوم،‌ تحقیقات و فناوری گفت: طرح ساماندهی آموزش عالی کشور نهایی شده و آماده اجرا است که امید است از اوایل سال ۹۹ برای اجرا ابلاغ شود.

به گزارش ایرنا، منصور غلامی دیروز در آیین رونمایی از ۴۲ پروژه عمرانی، ورزشی، رفاهی و نیروگاه خورشیدی دانشگاه فنی و حرفه‌ای، ‌افزود: از جمله ویژگی‌های این طرح این است که در هر استان، شبکه‌ای از آموزش عالی تعریف شده و تک‌تک واحدهای دانشگاهی در آنجا جایگاه دارند.
غلامی اظهار داشت: واحدهای کوچک طبق طرح ساماندهی آموزش عالی کشور باید برای خود ماموریت تعریف کنند.
وی ادامه داد: از جمله اهداف این طرح، جلوگیری از اتلاف سرمایه انسانی و هدایت آن در اثرگذاری ماموریت‌های ویژه هر یک از این مراکز است. طبق این طرح، دانش‌آموختگان با کیفیت بیشتری آموزش می‌بینند.
وزیر علوم با بیان اینکه در حوزه دانشگاه‌های مهارتی، دو دانشگاه جامع علمی کاربردی و فنی و حرفه‌ای داریم، گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی به سمت تربیت نیروی انسانی در جوار بخش صنعتی و کار حرکت کرده و به خوبی در حال انجام این وظیفه است. دانشگاه فنی و حرفه‌ای نیز در اکثر نقاط کشور به تربیت نیروی ماهر، همت می‌گمارد. در این راستا به روز کردن تجهیزات و تطبیق آموزش‌ها با نیاز جامعه و ارتقای فناوری‌ها در بخش تولیدی می‌تواند موثر باشد.غلامی خاطرنشان کرد: دانشگاه‌های مهارتی باعث می‌شوند مانند بسیاری از کشورهای دنیا، شاهد نیروی آموزش دیده در بخش‌های مهارتی و زمینه‌ساز ‌اشتغال مبتنی بر دانش باشیم و این امر باعث استقبال بیشتر از این دانشگاه‌ها می‌شود.