کد خبر: ۱۸۱۲۴۴
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۱:۵۱

پرسه در فضای مجـازی

 
 با پرسه‌ای در فضای مجازی با موضوعات مختلفی روبه‌رو می‌شویم که مورد توجه کاربران قرار گرفته است. انتشار این مطالب به معنی تایید آنها از سوی کیهان نیست.
 انقلاب
 محمد: «اگر انقلاب نمی‌شد هیچ‌گاه شاهد ظهور و بروز بزرگ مردانی همچون حاج قاسم نبودیم!»
 امام می‌آید
 فرشته عسکری با انتشار این تصویر نوشت: «دل‌هامون اگر بشود مثل آن ۱۲ بهمن؛ امـام هم مـی‌آید.»
دهه فجر
 حاج حیدر: «اگر به حضور رهبری هوشمند و مدبّر می‌نازیم؛ اگر به داشتن سردار سلیمانی افتخار می‌کنیم؛ اگر امروز انصارالله، حزب‌الله و فاطمیون داریم؛ اگر در مسیر پیاده‌روی اربعین قدم برمی‌داریم؛ و هزار افتخار دیگرِ ایرانِ امروز، مرهون مجاهدت‌های امام روح‌الله است. در دهه فجر به یادش و قدردانش باشیم.»
 هاشمی: «ما همچنان پای آرمان‌های انقلاب هستیم! کاش برخی مسئولین هم پای آرمان‌های انقلاب باشند...!»
 ابراهیم شکوری: «جان بولتون ملعون می‌گفت: جمهوری اسلامی چهلمین سال خود را نمی‌بیند. به کوری چشمش فجر چهل‌و‌یکم آغاز شد. اما خودش از کاخ سفید اخراج شد و این روزها مشغول پاچه‌گیری است.»
 زرین‌نام: « درخت انقلاب اسلامی ایران با خون هزاران شهید سرافراز آبیاری و در چهل‌ویکسالگی با اقتدار، استقلال ‌و آزادی از استکبار، استوارتر از همیشه برابر دشمنان ایستاده و در گام دوم انقلاب به پیشرفت ادامه می‌دهد. ان شالله بزودی پرچم این انقلاب به دست صاحب اصلی خواهد رسید.»
 سیداحسان حسینی: «امام خمینی: از مقام ریاست‌جمهور تا بیاید به آنجایی که به مردم عادی منتهی می‌شود و افرادی که در این دستگاه‌ها مشغول خدمت هستند، همه آنها مسئول هستند. امروز بعد از 41 سال، همه مسئولین باید پاسخگو باشن که چقدر آبروی جمهوری اسلامی رو حفظ کردن!»
زجرکش کردن آمریکا
 امین نیکدل: «انتقام سخت با سیلی موشکی شروع شد اما ادامه مسیر زجرکش و بیرون کردن تمام نیروهای نظامی آمریکا از تمامی منطقه است! جنگ فرسایشی و چریکی را برخلاف آمریکایی‌ها خوب بلدیم. همان‌ها که یکبار آمریکا را با کاتیوشا و بمب کنار جاده‌ای از عراق اخراج کردند حالا او را از کل منطقه بیرون می‌کنند.»
روشی برای پناهندگی
 سیدعلی موسوی: «نمک‌نشناسی یعنی اینکه از امکانات جمهوری اسلامی استفاده کنی اسم و رسمی بپا کنی جایزه‌ها و پول‌ها را جمع کنی آخر سر هم یه لگد می‌زنی چهار تا فحش! تهش می‌شه کیس پناهندگی...»
بازگشت سلبریتی‌ها
 معصومه نصیری: «سلبریتی‌ها با صدای بلند می‌روند اما بی‌صدا برمی‌گردند! همزمان با آغاز جشنواره فیلم فجر سلبریتی‌هایی که این رویداد را تحریم کرده بودند با انتشار پوستر فیلم‌هایشان، مردم را به تماشای فیلم‌ها در جشنواره تشویق می‌کنند! سلبریتی می‌خواهد دیده شود، یا با فحش یا با لبخند.»