کد خبر: ۱۸۰۵۹۶
تاریخ انتشار : ۰۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۱:۲۱

حوادث کوتاه از کشور


    
    کشف سوخت قاچاق
هندیجان – خبرنگار کیهان: فرمانده انتظامی خوزستان از کشف ۴۸هزار لیتر سوخت قاچاق به ارزش سه میلیارد و ۸۴۰میلیون ریال در شهرستان هندیجان خبرداد. سرتیپ عباس‌زاده اظهار داشت: باتلاش ماموران پلیس آگاهی هندیجان در محورهای مواصلاتی دو دستگاه خودروی نفتکش حامل  48هزار لیتر سوخت گازوئیل قاچاق شناسایی و متوقف شد. سردار عباس‌زاده افزود: دراین رابطه دو نفر قاچاقچی سوخت دستگیر و تحویل مرجع قضایی شدند.
تصادف مرگبار
رشت – خبرنگار کیهان: برخورد پژو ۲۰۶ با دیواره بتونی کنار جاده رشت – فومن یک کشته و دو زخمی برجا گذاشت.
رئیس پلیس راه گیلان گفت: این حادثه در محدوده روستای کلاشم  بالا  رخ  داد که  پژو ۲۰۶ بعد از انحراف با دیواره بتونی حاشیه جاده برخورد کرد.
سرهنگ حسین محمدپور، با بیان اینکه در این حادثه یکی از سرنشینان پژو ۲۰۶ که مردی ۴۳ ساله بود در دم جان باخت افزود: راننده و سرنشین دیگر این خودرو نیز مجروح و به بیمارستان منتقل شدند.
وی گفت: کارشناسان پلیس راه علت تصادف را تخطی از سرعت مطمئنه راننده پژو ۲۰۶ اعلام کرد‌ند.
قاچاقچیان دام، در دام
کرمانشاه – ایرنا: فرماندار قصرشیرین از کشف و ضبط ۱۶۴ راس دام قاچاق در نوار مرزی شهرستان قصرشیرین در حین خروج از کشور خبر داد.  مرادعلی تاتار،  افزود: با هوشیاری ماموران ارتش این محموله قاچاق دام از سوی افراد سودجو در حال خروج از کشور بود که کشف و ضبط شد.
وی اظهار داشت: این محموله دام از نوع قوچ پرواری قاچاق بود که توسط تیپ ۱۲۸ ارتش مستقر در نوار مرزی قصرشیرین کشف و دام ها تحویل تعزیرات حکومتی شد. فرماندار قصرشیرین گفت: قاچاقچیان قصد داشتند دام ها را به عراق صادر کنند که با رصد و هوشیاری نیروهای ارتش، موفق به خروج دام‌ها از کشور نشدند.
مرگ2 کارگر
همدان– خبرنگار کیهان: فرمانده انتظامی شهرستان همدان گفت: دو کارگر بر اثر حوادث کار جان خود را از دست دادند.
سرهنگ جمشید باقری گفت: مرد میانسالی که در کارخانه شیشه همدان فعال بود بر اثر سقوط از داربست با ارتفاع حدود ۱۵ متر جان خود را از دست داد. وی یادآور شد: در حادثه دیگر، یک جوان در حال خاکبرداری برای شرکت آب و فاضلاب در شهر جورقان، به یکباره آوار بر روی  وی ریزش کرد و جان خود را از دست داد.
دستگیری زندانی متواری
ساری– خبرنگار کیهان: فرمانده انتظامی  جویبار از دستگیری زندانی متواری در شهرستان جویبار خبر داد.
سرهنگ غلامرضا جعفری، گفت: یکی از اراذل  و اوباش جویبار به نام (م.ب) که مدتی نیز از زندان متواری شده بود  به اتهام برهم زدن امنیت عمومی دستگیر شد. وی تصریح کرد: پلیس اطلاعات و امنیت عمومی و مأمورین کلانتری ۱۱ انتظامی جویبار پس از تحقیق و مراقبت‌های شبانه‌روزی طی یک عملیات اطلاعاتی این زندانی را در مخفیگاهش به همراه سلاح سرد دستگیر کردند.
انفجار گاز
کرمانشاه – ایرنا: فرماندار کرمانشاه اعلام کرد: وقوع یک فقره انفجار به علت نشتی گاز در میدان فردوسی این شهر، خسارات فراوانی به تعدادی از واحدهای مسکونی این منطقه وارد و یک نفر هم مجروح شد.
فضل الله رنجبر،  افزود:   این حادثه   در یک ساختمان پنج طبقه در کوچه شهید قزوینی محله فردوسی به علت رعایت نکردن مسائل ایمنی روی داد.
وی اظهارداشت: به علت اینکه تنها دو واحد این آپارتمان مسکونی بود فقط یک نفر از ناحیه دست آسیب دید که به مرکز درمانی اعزام شد.
وی افزود: بر اثر این انفجار خساراتی نیز به ساختمان‌های اطراف وارد و شیشه‌های برخی واحدهای مسکونی شکسته و یا پنجره آنها به بیرون پرتاب شد.