مدیرعامل شرکت خصوصی کلاهبردار از آب درآمد
فرمانده انتظامی استان مازندران از شناسایی و دستگیری مدیرعامل یک شرکت خصوصی به اتهام کلاهبرداری 18 میلیارد ریالی خبر داد.
ساری- خبرنگار کیهان:
سرتیپ «سید محمود میرفیضی» اظهار داشت: در پی مراجعه نماینده حقوقی یک شرکت خصوصی به پلیس آگاهی مبنی بر کلاهبرداري و تحصيل مال نامشروع، موضوع به صورت ویژه در دستور کار اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداري قرار گرفت.
وی افزود: با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات پلیسی از نماینده حقوقی شرکت و شاکی پرونده مشخص شد، مدیرعامل این شرکت خصوصی که به عنوان پیمانکار در یک پروژه عمرانی فعالیت داشته پس از اتمام قرارداد و دریافت طلب شرکت با سوءاستفاده از موقعیت شغلی اقدام به کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع به ارزش 18 ميليارد ريال کرده است.
فرمانده انتظامی استان مازندران با اشاره به شناسایی و دستگیری متهم به کلاهبرداری خاطرنشان کرد: وی در تحقیقات و بازجوییهای فنی پلیس به بزه انتسابی با همکاری فرد دیگری اقرار کرد.
میرفیضی، تصریح کرد: متهمان در تحقیقات تکمیلی پلیس به کلاهبرداری از شرکت و پيش خريد يک واحد تجاري با استفاده از وجه مورد نظر اعتراف کردند که پس از تشکیل پرونده تحویل مرجع قضائی شدند.