کد خبر: ۱۸۰۱۶۶
تاریخ انتشار : ۲۸ دی ۱۳۹۸ - ۲۱:۲۳
شهردار تهران:

827 مدرسه تهران آسیب‌پذیری زیادی در مقابل حوادث دارند

شهردار تهران از وضعیت قرمز 827 مدرسه در تهران از نظر آسیب‌پذیری در مقابل حوادث خبر داد.

به گزارش فارس، پیروز حناچی در همایش گام دوم طرح مدرسه آماده که با حضور هزار و 500 مدیر مدرسه تهران برگزار شد، ‌اظهار داشت: شهرداری تهران اقداماتی را برای طرح مدرسه آماده از سال 94 تاکنون آغاز کرده که در سه بخش عمده آموزش مدیران، تهیه سند مخاطره و آموزش اولیا و دانش‌آموزان در جریان بوده است.
حناچی با بیان اینکه نتایج این طرح مدتی پیش به من اعلام شد و ارزیابی‌های لازم در این زمینه صورت گرفته است افزود: دو هزار و 888 مدرسه تحت پوشش طرح مورد نظر بوده و بر اساس آن مشخص شده است 827 مدرسه بسیار زیاد در برابر حوادث آسیب‌پذیر بوده و وضعیت قرمز داشته‌اند همچنین یک هزار و 235 مدرسه رده آسیب‌پذیری متوسط را به خود اختصاص داده و وضعیت زرد در آنها لحاظ شده است.
وی خاطرنشان کرد: ‌چهار مسئله اساسی تهران در حال حاضر آلودگی، ترافیک، پسماند و حمل و نقل است که با تشکیل شهرداران مدارس می‌توان نقش مهمی در زمینه آموزش به دانش‌آموزان داشته باشیم و باید توجه داشته که هر ریالی که قبل از حادثه خرج می‌شود پس از حادثه 40 ریال خواهد بود که این مسئله نیز ضرورت آموزش و پیشگیری را نشان می‌دهد.