کد خبر: ۱۷۹۴۴۴
تاریخ انتشار : ۱۸ دی ۱۳۹۸ - ۲۱:۵۳

نبرد سنگین ارتش سوریه با تروریست‌ها و ادامه پیشروی به سمت مرکز ادلب

نیروهای ارتش سوریه حمله سنگین تروریست‌های تکفیری در حومه جنوبی استان «ادلب» را دفع کردند و پیشروی به سمت مرکز این استان را از سر گرفتند.



نیروهای ارتش سوریه دیروز پس از دفع حمله عناصر گروه تکفیری«اجناد القفقاز»، پیشروی به سمت شهر ادلب را از سر گرفتند.
به گزارش خبرگزاری مهر‌، عصر دیروز میان تکفیری‌ها و نیروهای دولتی در حومه جنوبی ادلب، درگیری‌های شدیدی جریان داشت و طی آن، جنگنده‌های سوری و روسی مواضع تروریست‌ها و خطوط امدادی آنها را بمباران کردند.
چند هفته قبل، نیروهای ارتش سوریه عملیات پیشروی به سمت شهر ادلب را آغاز و از آن زمان تاکنون، حدود 50 شهرک‌، روستا و منطقه را آزاد کرده‌اند. هم اکنون این نیروها پشت دروازه‌های شهر راهبردی «معره النعمان» مستقر هستند. کشورهای غربی به همراه ترکیه، مایل نیستند که استان ادلب از لوث تروریست‌ها پاک‌سازی شود.