اکسپرس: هواپيماي اولاند فاقد کليد کنترل و رو به سقوط است (خبر ويژه)
مطبوعات فرانسه علت رفتار ذليلانه و بردهوار رئيس جمهور اين کشور در قبال صهيونيستها را فاش کردند.
هفتهنامه اکسپرس درباره فرانسوا اولاند که ماه مه 2012 با رأي 51/6 درصدي در مقابل سارکوزي به پيروزي رسيد، نوشت: اولاند در واقع هواپيمايي را هدايت ميکند که فاقد کليد کنترل است يا اهرم کنترل آن جواب نميدهد.
اکسپرس ميافزايد: حساب اعتبارات بينالمللي فرانسه در نزد محافل بانکي و پولي جهان در حال سقوط است و وعدههاي رئيس جمهور در حال بياعتبار شدن است. در داخل نواي غرولندهاي ناراضيان خيابان آهسته، آهسته شنيده ميشود و دولت در حال عقبنشيني است.
اکسپرس مينويسد: ما هنوز در جو انقلاب قرار نداريم ولي ادامه حرکتهاي اعتراضي ميتواند به سطوح گستردهتر جامعه سرايت نمايد.
لوپوئن، هفتهنامه ديگر پاريس نيز بخشي از مطالب اين هفته خود را به عملکرد دولت اولاند و نارضايي عمومي اختصاص داده و نوشت: اين روزها محبوبيت رئيس جمهوري به پائينترين حد خود رسيده است. در اين مورد، يعني سرعت سقوط اقبال فرانسوا اولاند نميتوان از يک تندباد سخن گفت، بايد آن را يک طوفان ناميد.
به نوشته لوپوئن، «آخرين نظرسنجيها نشان ميدهد تنها 21 درصد شهروندان فرانسوي هنوز از دولت فرانسوا اولاند حمايت ميکنند و در ارقامي که به شخص رئيس جمهور و رفتار سياسي وي مربوط ميشود، اين عدم اقبال عمومي به 75 درصد ميرسد که 40 درصد آن مخالفان شديد به حساب ميآيند و اين آن چيزي است که تاکنون ديده نشده بود».
لوپوئن مينويسد: اين سقوط اقبال عمومي به ويژه در ميان هواداران سنتي فرانسوا اولاند بسيار چشمگير است، شهرونداني که در همان دور اول اولاند را به عنوان مرد حل مشکلات دانسته و به وي رأي داده بودند. در اين مورد رقم ناراضيان به 50 درصد ميرسد که تنها طي يک ماه، 13 درصد سقوط نشان ميدهد.
لوپوئن ميافزايد: در مورد نخست وزير نيز وضع از اين بهتر نيست. تنها 21 درصد از شهروندان، از عملکرد نخستوزير ابراز رضايت ميکنند. به نوشته لوپوئن، در مورد رقابت نخستوزيران بايد گفت که تنها يک نخستوزير رقيب «ژانژاک ارو» بوده است، آن هم «آلن ژوپه» در سال 1996، که با 22 درصد محبوبيت کاخ نخستوزيري را ترک کرد.
در همين حال روزنامه صهيونيستي معاريو با اشاره به سفر اولاند به تلآويو و کارشکني دولت فرانسه عليه مذاکرات هستهاي ايران نوشت: دولت اولاند به دلايل اقتصادي هفته گذشته شاهد اعتراضهاي گسترده ضد رئيس جمهور به دليل بدي اوضاع اقتصادي و اجتماعي مردم بود و محبوبيت اولاند به اندازهاي کاهش يافته است که تقريباً ميتوان گفت در تاريخ رياست جمهوري فرانسه بيسابقه بوده است.
معاريو اضافه کرد: صنعت خودروسازي يکي از مهمترين صنايع فرانسه است که نقش زيادي در اقتصاد اين کشور دارد اما اين صنعت اخيراً و با به قدرت رسيدن اولاند که وعده داده بود اين صنعت را بار ديگر گسترش ميدهد، شاهد عقبگرد و کاهش سوددهي بوده و تاکنون نيز هيچ گونه پيشرفتي در اين صنعت مشاهده نشده است.
اين روزنامه صهيونيستي افزود: اوضاع بد اقتصادي فرانسه، تنها دليل شکست و ناکامي اولاند در گسترش صنعت خودروسازي نبوده بلکه فشارهاي آمريکا نيز نقش بسيار زيادي در اين امر داشته است زيرا با اين فشارها صنعت خودروسازي فرانسه بدون پيشرفت باقي مانده و حتي عقبگرد داشته است و در اين ميان 11 هزار کارگر اين بخش شغل خود را از دست دادهاند.
دولت فرانسه تحت فشار آمريکا و شرکت جنرال موتورز، قراردادهاي پرسود اقتصادي با ايران در زمينه خودروسازي را به هم زد که موجب اخراج دهها هزار کارگر فرانسوي شد. با اين حال دولت فرانسه به جاي تغيير روش غلط گذشته، به فرو رفتن در باتلاق- اعتماد به آمريکا و صهيونيسم بينالملل- ادامه ميدهد و هر روز گرفتارتر و بدهکارتر ميشود. از سوي ديگر سرسپردگي به رژيم صهيونيستي معمولاً مورد انزجار مردم در کشورهاي اروپا قرار دارد و همين امر احتمالاً باعث لطمه بيشتر به دولت اولاند خواهد شد.
اولاند در جريان سفر به فلسطين اشغالي و ديدار با مقامات صهيونيستي بيآن که درباره تسليحات اتمي رژيم اسرائيل سخني بگويد مدعي شد فناوري هستهاي ايران تهديد براي همه جهان است و به همين خاطر ما موضع سختگيرانه در مذاکرات ژنو اتخاذ کردهايم.