کد خبر: ۱۷۶۶۹۳
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۳۹۸ - ۲۱:۱۶

اخبار کوتاه از فوتبال



قلعه‌نویی: به خاطر یک مصاحبه گزینه تیم‌ملی نیستم
امیر قلعه‌نویی سرمربی سپاهان درباره وضعیت نامناسب نیمکت تیم ملی فوتبال ایران گفت: من نباید صحبت کنم زیرا نه پیشکسوت هستم نه باتجربه. باید دعا کنیم تیم ملی امید به المپیک و بزرگسالان هم به جام جهانی بروند. شکست از عراق و بحرین هدیه خدا بود و باید از آن استفاده کنیم.وی تصریح کرد: من جزو گزینه‌های هدایت تیم ملی نیستم اما برای هر کسی که سرمربی شود، آرزوی موفقیت می‌کنم. دوستان به خاطر مصاحبه یک سال و نیم قبل، با من ضدیت شدیدی دارند و من را جزو گزینه‌های مربیگری این تیم در نظر ندارند.قلعه‌نویی درباره اشکالات فدراسیون فوتبال هم اظهار کرد: در مملکت ما، برنامه‌محوری موضوع مهمی نیست. تصمیم برای افزایش قیمت بنزین و رفتارهای اخیر را ببینید که چه بر سر مملکت آورد. هر کسی هم صحبت می‌کند می‌گوید بی‌خبر بودم.وی تاکید کرد: همه چیز باید به هم بیاید. آن سال‌ها به من حمله می‌کردند چون می‌گفتم مدیر صنعتی باید در صنعت باشد، مدیر نظامی در جای خود باشد و فوتبالی‌ها پای کار فوتبال باشند اما متاسفانه این‌طور نیست. ببینید رسانه ملی چه افرادی را می‌آورد که در مورد فوتبال صحبت کنند.سرمربی سپاهان اذعان کرد: در سطوح مختلف کشور، مشکل داریم و فقط چسبیدیم که فوتبال درست شود. مگر می‌شود؟ باید همه چیز شبیه به هم باشد. اگر فوتبال دست فوتبالی‌ها بود، قطعا برنامه‌محوری جایگزین شرایط فعلی می‌شد. امروز ابومسلم، راه‌آهن، استقلال اهواز، ملوان، هما، نفت و پاس تهران، کجا هستند؟قلعه نویی گفت: قانون نباید متکی به شخص باشد. فلان مدیرکل گفته فوتبال چیست جمعش کنید! نتیجه همین جمله، تعطیلی تیم هما، بانک ملی و... شده است. شرایط ملوان را ببینید. ملوانی را که فینالیست حذفی می‌شد و جلوی ۸۰ هزار نفر قهرمان می‌شد، امروز چه بر سرش آورده‌اند؟ حرف هم که می‌زنیم، متاسفانه برچسب می‌زنند.
انصاری‌فرد: بازیکن جدید پرسپولیس در راه است
مدیرعامل پرسپولیس می‌گوید پیشنهادی برای گابریل کالدرون به دست این باشگاه نرسیده است.
محمدحسن انصاری‌فرد درباه شایعه هدایت تیم ملی امارات توسط کالدرون گفت: پیشنهادی به ما نرسیده و ما هم در رسانه‌ها خواندیم. مدیرعامل پرسپولیس درباره مذاکره با بازیکنان جدید نیز اظهار کرد: یک بازیکن در راه است و یک بازیکن دیگر هم در آستانه معرفی به کالدرون است و وقتی او جواب مثبت داد، او را به ایران می‌آوریم.وی درباره وجود اختلاف‌هایی با اعضای هیئت مدیره این باشگاه گفت: اختلاف سلیقه و نظر در همه جا وجود دارد و طبیعی است ولی ما با هم کار می‌کنیم و تصمیم‌گیری می‌کنیم. در حال حاضر که تیم ما عملکرد خوبی دارد، به آن نمی‌پردازیم.انصاری‌فرد درباره ارسال لایحه از سوی این باشگاه به خاطر شکایت برانکو ایوانکوویچ اظهار کرد: امروز (دیروز) آخرین مهلت آن بود که در حال انجام است اما ما هیچ شکایتی از برانکو نکردیم و امیدوار به توافق و همکاری هستیم.
باشگاه تراکتور: دنیزلی کلا ۲ روز در ماشینش خوابید!
باشگاه تراکتور آذربایجان به مصاحبه سرمربی سابق خود با یک رسانه ترکیه‌ای واکنش نشان داد.
پس از مصاحبه مصطفی دنیزلی با سایت ترکیه‌ای مبنی بر اینکه مجبور بوده روزهایی را در اتوبوس تیم بخوابد، باشگاه تراکتور به این موضوع واکنش نشان داد و اعلام کرد: چنین چیزی درست نیست. ما انتظار چنین صحبت‌هایی را از او نداریم و فکر می‌کنیم اشتباه یا شیطنتی در ترجمه صورت گرفته است. این مربی ترکیه‌ای در مجموع دو بار و آن هم به دلیل ترس شخصی از زلزله در ماشین خود خوابید و ما حتی با او در این خصوص صحبت کردیم و گفتیم که خطری او را تهدید نمی‌کند. مصطفی دنیزلی روز شنبه و پس از توافق با باشگاه تراکتور، از این تیم جدا شد و به کشورش بازگشت. او در مصاحبه‌ای، شرایط ایران و بیماری نوه‌اش را بهانه خداحافظی با تراکتور عنوان کرده است. باشگاه تراکتور پس از موافقت با کناره‌گیری سرمربی ترکیه‌ای، احد شیخ‌لاری را به عنوان سرمربی موقت تیم انتخاب کرده است.
محرومان هفته چهاردهم لیگ برتر
اسامی محرومان هفته چهاردهم لیگ برتر اعلام شد.به گزارش سازمان لیگ فوتبال ایران، اسامی محرومان هفته چهاردهم لیگ برتر به شرح زیر است: عادل باباپور (مربی)،اتابک زارعی و قائم اسلامی خواه(ماشین ‌سازی)،شیخ دیاباته(استقلال تهران)،فریبرز گرامی(پارس جنوبی جم)،ناصر سالاری (صنعت نفت آبادان)،روح‌الله سیف‌اللهی‌مقدم(فولاد خوزستان)وعلیرضا علیزاده(نفت مسجدسلیمان).
مدافع سپاهان رباط صلیبی پاره کرد
مدافع میانی تیم فوتبال سپاهان به علت مصدومیت قادر به همراهی این تیم تا انتهای فصل جاری فوتبال ایران نیست. تیم فوتبال سپاهان هفته گذشته در حالی در مازندران مقابل تیم نساجی با نتیجه تساوی ۲- ۲ متوقف شد که تلخ‌تر از این نتیجه، خبر مصدومیت عزت الله پورقاز مدافع سپاهان بود.طبق اعلام امیر قلعه نویی سرمربی سپاهان، پورقاز در بازی با نساجی دچار پارگی رباط پا شده است و با این حساب تا پایان فصل توان همراهی سپاهان را نخواهد داشت.پیش از این هم نقی زاده دیگر بازیکن سپاهان با پارگی رباط پایش مواجه شده بود. مربیان سپاهان علت مصدومیت‌های پیاپی بازیکنانشان را زمین بی‌کیفیت ورزشگاه نقش جهان اصفهان عنوان کرده‌اند.

captcha