تعبیه آخرین نسخه قلب مصنوعی به دست پزشکان ایرانی در بدن 2 بیمار
جراح قلب بیمارستان شهید رجایی گفت: دو روز پشت سر هم موفق به دو جراحى موفقیتآمیز با قلب مصنوعی روى دو بیمار نارسایی قلبی بودیم.
احمد امین در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه بیماری نارسایی قلب با علائم مختلفی همراه است، اظهار داشت: تنگی نفس، ورم پا، خستگی و ضعف پیشرونده از جمله این علامتهاست.
امین افزود: از مهمترین روش درمانى آن، درمان دارویی است که براى برخی از بیماران این روش درمان موثر نیست و این بیماران چند روش درمانى دیگر دارند که از سختترین و مهمترین آنها میتوانیم به پیوند قلب اشاره کنیم.
وی با اشاره به روش درمانىای دیگر افزود: استفاده از قلب مصنوعی یکی از راههای درمان بیماری نارسایی قلبی است که بسیار مورد توجه پزشکان دنیا قرار دارد.
این متخصص و جراح قلب بیان کرد: با کمک تیم جراحى مرکز قلب شهید رجایی تهران و تیمى که از آلمان براى کمک به تیم جراحى ما آمدند توانستیم این اتفاق را برای دو بیمار ایرانی رقم بزنیم و به آنها جانی دیگر ببخشیم.
امین بااشاره به وظیفه دستگاه قلب مصنوعی که کمک به عملکرد بطن چپ است، بیان کرد: با وجود اینکه این دستگاه زندگی به بیماران میبخشد، اما هزینه خرید آن به قدری است که بیماران نارسایی قلبی نمیتوانند دستگاه را خریدارى نمایند.
وی افزود: این جراحى حدود چهار ساعت به طول انجامید به طورى که بیمار بعد از ٢٤ ساعت، ٥٠ درصد از علائم بهبود را مشاهده میکند و سپس، کمتر از یک هفته میتواند از بیمارستان مرخص شود.
این جراح قلب با اشاره به هزینه ٤٠٠ میلیون تومانی این دستگاه گفت: در اکثر مناطق دنیا این دستگاه برای کسانی که تحت پوشش بیمه هستند رایگان است ولى بیمه در ایران آن را پوشش نمیدهد.