کد خبر: ۱۷۵۱۱۴
تاریخ انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۸ - ۲۱:۴۱

خروج قطار از ریل در مراغه

جانشین ستاد بحران مراغه از خروج قطار از ریل در این شهرستان خبر داد و گفت: این حادثه ریلی تلفات و خسارات جانی در پی نداشت.

نقی مسکینی در گفت‌وگو با ایرنا افزود: صبح دیروز قطار مسافری که از تهران عازم تبریز بود، در حوالی شهر خداجوی این شهرستان از ریل خارج شد.
وی ادامه داد: در این حادثه، دو واگن مسافری از ریل راه‌آهن خارج شد و کارکنان راه‌آهن در تلاش برای بازگشایی مسیر هستند.
وی اضافه کرد: مسافران این واگن‌ها به صورت موقت به مراکز اقامتی مراغه انتقال داده شدند.
مسکینی افزود: علت خروج قطار مسافری تبریز- تهران در این شهرستان توسط کارشناسان راه‌آهن در حال بررسی بوده و نتایج آن به زودی اعلام
خواهد شد.
مدیرکل راه‌آهن آذربایجان نیز با اشاره به خروج چرخ یکی از سالن‌های قطار تهران - تبریز از ریل و توقف این قطار در محدوده ایستگاه سهند، گفت: مسافران این قطار پس از جابه‌‌جایی به سالن‌های آزاد به ایستگاه مراغه انتقال یافتند.
شاپور ارصلانی افزود: این حادثه حدود ساعت 6 و20  دقیقه صبح دیروز روی داده است و بخشی از قطار که مشکلی نداشت به مسیر خود تا ایستگاه مراغه ادامه داده و مسافران در این ایستگاه پیاده شدند.
وی با اشاره به اینکه این قطار شب سه‌شنبه با 350 مسافر تهران را به مقصد تبریز ترک کرده بود، اظهار داشت: مسافران از طریق قطار یا اتوبوس به مقصد خود انتقال داده شدند.
ارصلانی ادامه داد: با تلاش عوامل امدادی راه‌آهن تا یک ساعت این مسیر برای تردد قطارها بازگشایی شد.