کد خبر: ۱۷۴۹۰۹
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۳۹۸ - ۲۰:۴۸
هشدار پلیس به اخلالگران:

نیروی انتظامی ‌در برخورد با ناامن‌کنندگان نظم و امنیت هیچ‌ مماشاتی ندارد

سخنگوی نیروی انتظامی‌گفت: پلیس بر اساس وظایف قانونی خود در برخورد با ناامن‌کنندگان و اخلالگران نظم و امنیت هیچ‌گونه مماشاتی ندارد.


 

به گزارش پایگاه خبری پلیس، سردار احمد نوریان گفت: در پی اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت و اصلاح قیمت بنزین، اعتراضاتی از سوی بخشی از مردم صورت گرفت که بدیهی است با تدبیر مسئولان مربوطه ابعاد و جزئیات آن با رعایت حقوق و منافع عمومی ‌تبیین و اطلاع‌رسانی خواهد شد.
وی افزود: در این شرایط عناصری با هدایت معاندین خارج از کشور و منفعت‌طلبان داخلی اقدام به سوءاستفاده از مطالبات مردم کرده و با برهم زدن نظم و امنیت عمومی ‌و با رفتارهای تخریب‌گرایانه، به اموال عمومی ‌و خدمات شهری همچنین کسب و کار مردم آسیب رسانده و باعث ایراد خسارت‌های جانی و مالی و رعب و وحشت در جامعه شده‌اند که نتیجه‌ای جز خوشحالی دشمنان قسم‌خورده جمهوری اسلامی به همراه ندارد.
سخنگوی نیروی انتظامی ‌اظهار داشت: در پی تماس‌های مکرر و مطالبات مردمی ‌از پلیس مبنی بر بازگشت آرامش به جامعه و برخورد با ناامن‌کنندگان و اخلالگران نظم و امنیت، نیروی انتظامی ‌بر اساس وظایف ذاتی و قانونی خود با این به طور قاطع برخورد خواهد کرد. پلیس انتظار دارد مردم عزیز با هوشیاری و درایت ضمن طرد عناصر فرصت‌طلب و خودفروخته در برقراری نظم و آرامش عمومی، پلیس خدمتگزار خود را یاری نمایند.
نوریان گفت: نیروی انتظامی‌ ضمن احترام به حقوق عامه ملت بدون تسامح، هیچ‌گونه مماشاتی با برهم‌زنندگان نظم و امنیت نداشته و با شناسایی سرکردگان و عوامل میدانی آنها با قاطعیت برخورد خواهد نمود.