کد خبر: ۱۷۴۷۶۹
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۳۹۸ - ۲۲:۱۴
وزیر اطلاعات:

احراز صلاحیت شورای نگهبان، باید باشد

وزیر اطلاعات گفت: وقتی احراز اهلیت و صلاحیت انجام شد، امکان شرکت فرد در رقابتی که دسترسی به نمایندگی مجلس برای او فراهم می‌شود، وجود دارد لذا احراز صلاحیت باید باشد چون بحث حق بیش از 80 میلیون نفر از مردم ایران است.

حجت‌الاسلام سید محمود علوی طی سخنانی در همایش هیئت‌های نظارت سراسر کشور که در مشهد مقدس برگزار شد، با اشاره به برگزاری انتخابات پیش رو گفت: باید انتخاباتی در شأن نظام مقدس جمهوری اسلامی برگزار شود که مهم‌ترین مؤلفه این انتخابات باید مشارکت حداکثری مردم باشد.
حجت‌الاسلام علوی ادامه داد: انتخابات باید در اجرا و نظارت، طبق قانون انجام شود و لازمه این امر این است که همه دستگاه‌ها و نهاد‌های درگیر در اجرا و نظارت بر انتخابات و حتی دستگاه‌های تأمین کننده امنیت و دستگاه قضایی، باید دست به دست هم بدهند تا انتخابات به نحو مطلوب و در شأن نظام در چارچوب قانون برگزار شود.
وزیر اطلاعات خاطرنشان کرد: وزارت اطلاعات اراده‌اش بر این است که همکاری تنگاتنگی با تمام متولیان انتخابات از جمله شورای نگهبان داشته باشد.
وی با بیان این‌که برگزاری انتخابات بسیار مهم است و باید در امنیت و سلامت کامل برگزار شود، تاکید کرد: انتخابات باید به گونه‌ای برگزار شود که اعتماد مردم را در پی داشته باشد.
وزیر اطلاعات در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به بررسی صلاحیت کاندیدا‌ها گفت: مسئله بررسی صلاحیت‌ها یک شمشیر دو لبه است، چرا که از یک سو حق عامه مردم مطرح است و از سوی دیگر، آبروی افراد در میان است؛ هر دوی این حقوق، حق‌الناس است و باید دقت لازم در تحقق این حقوق، صورت گیرد.
وی اضافه کرد: نمایندگی مجلس یک امانت است و قرار است با انتخابات نمایندگان مجلس، قانون‌گذاری صورت گیرد و این قانون قرار است برای همه ملت ایران اجرا شود، بنابراین نماینده مجلس در برابر تمام ملت ایران مسئول است.
به گزارش فارس، حجت‌الاسلام علوی اظهار کرد: وقتی احراز اهلیت و صلاحیت انجام شد، امکان شرکت فرد در رقابتی که دسترسی به نمایندگی مجلس برای او فراهم می‌شود، وجود دارد بنابراین احراز صلاحیت باید باشد، چون بحث حق بیش از ۸۰ میلیون نفر از مردم ایران است. روایات متعدد نیز می‌فرمایند که اگر کسی امانت را به فرد غیر امین بسپارد، خداوند متعال ضامن او نیست چرا که قبلا توسط خدا این امر نهی شده بود؛ این حق‌الناس است.