کد خبر: ۱۷۴۲۱۸
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۳۹۸ - ۲۱:۵۰

2 رزمایش سایبری از سوی ذوب‌آهن اصفهان برگزار می‌شود

همایش پدافند غیرعامل باعنوان «مقاومت و بازدارندگی با رونق تولید» با حضور رئیس قوه قضائیه و وزرای راه و شهرسازی و نفت در مرکز همایش‌های بین‌المللی سازمان صداوسیما برگزار شد.

 
  اصفهان - خبرنگار کیهان:

یزدی‌زاده مدیرعامل ذوب‌آهن اصفهان در حاشیه این همایش گفت: ذوب‌آهن اصفهان پروژه‌های متعددی در حوزه‌های سایبری، آب و همچنین زیرساخت‌های کالبدی کشور همچون تولید ریل انجام داده است که نشانگر نهادینه شدن فرهنگ پدافند غیرعامل در این شرکت است.
وی افزود: در سال جاری، رزمایش پدافند سایبری نیز در ذوب‌آهن اصفهان در دستور کار قرار دارد که دو رزمایش در حوزه‌های ICS و ICT ظرف دو ماه آینده برگزار می‌شود.
حجت‌الاسلام والمسلمین سیدابراهیم رئیسی، رئیس قوه قضائیه در این همایش با بیان اینکه رونق تولید در گرو امنیت اقتصادی است و امنیت اقتصادی در گرو مبارزه با فساد اقتصادی است، ادامه داد: هر جا دری از فساد وارد شد، امنیت مختل می‌شود. امنیت مختل شود، تولید دچار اختلال می‌شود لذا این وظیفه همه مدیران و دست‌اندرکاران است و نباید نگاه ما به بازرسان بیرون سازمان و دستگاه قضایی باشد.