کد خبر: ۱۷۳۲۶۶
تاریخ انتشار : ۰۳ آبان ۱۳۹۸ - ۱۹:۳۲
استاندار چهارمحال و بختیاری:

استان اصفهان موظف به تأمین امنیت آبگیر طرح ملی بن به بروجن شد




شهرکرد- خبرنگار کیهان:
استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به تخریب محل آبگیر بن به بروجن در چند روز گذشته، گفت: در جلسه بررسی رفع موانع و مشکلات اجرای طرح بن به بروجن، استان اصفهان مکلف به تامین امنیت آبگیر طرح بن به بروجن شد.
اقبال عباسی افزود: طرح آب‌رسانی بن به بروجن مصوبه 2 دولت را دارد و با برخورداری از 80 درصد پیشرفت فیزیکی از  اولویت‌های استان چهارمحال و بختیای به شمار می‌رود.
وی ادامه داد: پس از اینکه آبگیر طرح از سوی برخی افراد استان همجوار به صورت غیرقانونی تخریب شد، برای رفع این مشکل مقرر شد استان اصفهان امنیت محل آبگیر را تامین کند.
عباسی تصریح کرد: این طرح با قوت خود اجرا می‌شود و تغییری در محل آبگیر داده نمی‌شود.
استاندار چهارمحال و بختیاری در ادامه با اشاره به مشکل تامین آب در شهرک‌های صنعتی استان افزود: تلاش شود از محل‌های مختلف تامین آب صنایع انجام شود.
عباسی، ایجاد مشوق برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در شهرک‌های صنعتی استان را از دیگر اولویت‌های صنعتی استان دانست و گفت: مشوق‌ها باید لحاظ شود تا سرمایه‌گذاران ترغیب به اجرای طرح‌های خود در این استان
 شوند.