kayhan.ir

کد خبر: ۱۷۲۹۸۱
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۳۹۸ - ۲۰:۴۷
عضو شورای شهر هشدار داد

وجود 22 هزار واحد ناایمن در تهران

رئیس ‌کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای شهر تهران با ابراز نگرانی از افزایش ساخت‌و‌سازها بر روی گسل‌ها، اظهارداشت: 22 هزار پلاک ناایمن در شهر وجود دارد.




به گزارش ایسنا، زهرا صدراعظم نوری در نشست تخصصی بهسازی لرزه‌ای نسبی ساختمان‌های متداول شهر تهران که صبح دیروز در سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران برگزار شد، گفت: باید تلاش کنیم تا سطح مخاطرات و ریسک ناشی از آن در پایتخت کاهش پیدا کند و در صورت بروز بحران احتمالی زندگی مردم دستخوش مشکلات و بحران‌های بزرگ نشود.
صدراعظم نوری با تاکید بر ضرورت توجه به ایمنی در شهر تهران افزود: طبق بررسی‌ها و برآوردهای انجام شده از میان دو میلیون پلاک ساختمانی در تهران 22 هزار پلاک نا ایمن وجود دارد که باید فکری به حال آن شود.
به گفته وی، در هر کدام از این پلاک‌ها نیز می‌تواند چندین واحد ساختمانی اعم از واحدهای درمانی، فرهنگی، آموزشی و... نیز وجود داشته باشد.
رئیس ‌کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای شهر تهران با بیان اینکه در صورت وقوع زلزله، تهران تاثیر زیادی از آن خواهد دید، گفت: تهران روی هفت گسل بزرگ قرار دارد که ما باید به ساخت‌و‌ساز بر روی حریم این گسل‌ها توجه کنیم اما اگر به این مسائل توجه نشود شرایط بدی برای ما به وجود خواهد آمد که متاسفانه در سال‌های اخیر بر اساس یک ‌اشتباه ساخت‌و‌سازها و بارگذاری‌ها بر روی گسل‌ها بیشتر شده است.
زندگی2 میلیون تهرانی در بافت فرسوده
رئیس‌ سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران نیز در این نشست گفت: واقعیت این است که زلزله محتمل‌ترین خطر طبیعی است که همواره تهران را تهدید می‌کند و ما چاره‌ای نداریم جز اینکه در برابر این خطر آماده ‌باشیم.
رضا کرمی محمدی از نصب دکل‌های برقراری ارتباط در زمان بحران در 130 نقطه از پایتخت خبر داد و افزود: برنامه‌ریزی‌های لازم در این زمینه انجام شده و در آینده به مرور این دکل‌ها در نقاط مختلف شهر و اطراف تهران نصب خواهد شد.
کرمی‌محمدی با‌ اشاره به نصب سامانه‌های پیش‌بینی و هشدار سیلاب در نقاط مختلف تهران به ویژه حریم رود و دره‌ها ادامه داد:‌ با نصب و فعال‌سازی این سامانه در زمان بارندگی شدید هشدارهایی قبل از وقوع سیل ارائه خواهد شد.
وی در مورد پایگاه‌های مدیریت بحران شهر تهران نیز گفت: 120 پایگاه مدیریت بحران در شهر تهران داریم. 9 پایگاه دیگر نیز در حال ساخت است و در هر منطقه نیز یک پایگاه ویژه که دارای امکانات و تجهیزات کامل است، وجود دارد. 4 پایگاه نیز برای استان‌های مقیم تهران در زمان زلزله در نظر گرفته شد. برخی از پایگاه‌ها نیز دارای کاربری ورزشی هستند که در حال پیگیری هستیم تا این سالن‌ها پس گرفته شود که البته در یکی دو سال اخیر تعداد قابل توجهی از این پایگاه‌ها پس گرفته شده است.
رئیس‌‌ سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با ‌اشاره به بافت فرسوده پایتخت اظهار داشت: طبق آمارهای ما بیش از 1/9 میلیون نفر از شهروندان تهرانی در مناطقی زندگی می‌کنند که بافتی فرسوده است که باید برای این افراد نیز پیش‌بینی‌های لازم انجام شود تا خطرات زلزله و ریسک ناشی از آن برای این افراد کاهش یابد.