جای خالی متخصصان در فدراسیون تنیس
مدیرکل دفتر امور مشترک فدراسیونها در حالی صحبت از استفاده از افراد متخصص در فدراسیون تنیس را کرده است که مدتی پیش یک کشتیگیر نایبرئیسفدراسیون شد.
احمد نامنی پس از اینکه به عنوان سرپرست فدراسیون تنیس انتخاب شد، تغییرات زیادی را در فدراسیون ایجاد کرد که بحث تغییر در دو پست نایبرئیسو دبیر فدراسیون بسیار بحث برانگیز بود.نامنی در ابتدا کامبیز رنجبر که کشتیگیر بوده را به عنوان نایبرئیسانتخاب کرد و در ادامه فرشاد صفتی را به عنوان سرپرست دبیری فدراسیون منصوب کرد.
البته صفتی در حالی به عنوان سرپرست دبیری انتخاب شد که طبق اساسنامه دبیر باید مدرک کارشناسی داشته باشد اما مدرک تحصیلی سرپرست دبیری فدراسیون ظاهرا دیپلم است.
اسبقیان در مورد رعایت نشدن اساسنامه در بحث انتخاب سرپرست دبیری فدراسیون گفت: «بیشتر مد نظر این است که فرد فنی و تخصصی در این رشته گذاشته شود تا بتوانیم هر چه سریعتر انتخابات این فدراسیون را برگزار کنیم و در آن زمان فردی را انتخاب میکنیم که براساس اساسنامه فدراسیونها دارای مدرک کارشناسی باشد.»
اسبقیان در حالی عنوان کرده مد نظر این بوده فرد فنی و تخصصی در این رشته گذاشته شود که مدتی پیش یک کشتیگیر نایبرئیسبه عنوان نایبرئیستنیس انتخاب شد. اکنون این سؤال مطرح است که اگر تخصص مهم است پس چرا پست نایبرئیسی به یک کشتیگیر واگذار شده است؟ آیا در مورد پست نایبرئیسی بحث تخصص دیگر اهمیت ندارد؟
از طرفی در تنیس ایران افراد تحصیل کرده و با تجربه دیگری هم حضور دارند و چرا اصرار فدراسیون برای پست دبیری بر استفاده از فردی است که انتخابش با اساسنامه مغایرت دارد؟