برخورد سازمان حمایت با ۲۵ سایت گرانفروش بلیت اربعین
رئیسسازمان حمایت از حقوق مصرفکنندگان و تولیدکنندگان با تأکید بر اینکه خدمات حملونقل ریلی، هوایی و جادهای حق هیچگونه افزایش قیمتی را برای زائران اربعین ندارند، از برخورد با 25 سایت به دلیل گرانفروشی خبر داد.
عباس تابش در گفتوگو با خبرگزاری تسنیم، با اشاره به تشدید نظارت سازمان حمایت از مصرفکنندگان بر روند قیمت ارائه خدمات حملونقلی برای زائران اربعین حسینی(ع) اظهار کرد: بر اساس توافقات انجامشده از 20 مهر ماه تا اربعین، تمامی خطوط حملونقلی اعم از ریلی، جادهای و هوایی، حق هیچگونه افزایش قیمتی را ندارند و خدمات حملونقلی حتی در بسیاری از موارد، کاهشی نیز بوده است.
وی گفت: با توجه به اعلام صورتگرفته، قیمت بلیت هواپیما در مسیر تهران به نجف و بالعکس، دو میلیون و 200 هزار تومان و بلیت یکطرفه نیز یک میلیون و 100 هزار تومان در نظر گرفته شده است.براین اساس فروش هرگونه بلیت با قیمت بالاتر از قیمتهای اعلامشده، قطعاً تخلف است و در صورت معرفی متخلفان، با آنها برخورد خواهد شد.
رئیسسازمان حمایت از حقوق مصرفکنندگان و تولیدکنندگان در ادامه با بیان اینکه متأسفانه برخی سایتهای متخلف و غیرمجاز اقدام به عرضه بلیت هواپیما با قیمتهایی بیش از قیمتهای اعلامی میکنند افزود: متأسفانه بعضاً با سایتهای خلقالساعهای مواجه هستیم که اقدام به گرانفروشی در این بخش میکنند که در صورت مواجهه با این تخلفات، قطعاً برخورد قانونی با متخلفان انجام خواهد شد؛ این در حالی است که تا امروز حدود 25 سایت متخلف در این بخش شناسایی و با آنها برخورد شده است.
دبیر انجمن شرکتهای هواپیمایی هم درباره دفاتر فروش بلیت پروازهای اربعین گفت: فهرست 28 دفتر فروش بلیت پروازهای اربعین مربوط به شرکتهای هواپیمایی داخلی که برای تاریخهای 20 تا 30 مهرماه، صندلی با نرخ مصوب ارائه میکنند، مشخص شد.
مقصود اسعدی سامانی در گفتوگو با خبرگزاری فارس اظهار داشت: پیش از این تعداد 18 دفتر فروش بلیت با نرخ مصوب برای پروازهای اربعین معرفی شده بود که این تعداد افزایش یافت.