کد خبر: ۱۶۹۲۴۶
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۲۰:۰۹

اخبار کوتاه از فوتبال



برگزاری آخرین تمرین تیم ملی فوتبال در تهران
آخرین تمرین تیم ملی فوتبال پیش از اعزام به هنگ کنگ صبح دیروز از ساعت ۱۰ در زمین شماره دو مرکز ملی فوتبال زیر نظر ویلموتس برگزار شد. بازیکنان تیم ملی دیروز و پس از پشت سر گذاشتن تمرین خود، در کلاس توجیهی داوری که با حضور علیرضا فغانی برگزار شد شرکت کردند. در این کلاس که کادر فنی هم در آن حضور داشتند، فغانی آخرین قوانین داوری اعلام شده از سوی فدراسیون جهانی فوتبال را برای ملی‌پوشان تشریح کرد.
اولین دیدار تیم ملی فوتبال ایران از مرحله دوم انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر برابر هنگ کنگ روز سه شنبه ۱۹ شهریورماه ساعت ۱۷ برگزار می‌شود.
اعلام فهرست نهایی تیم امید برای سفر به تاشکند
اسامی ٢٢ بازیکن نهایی تیم امید جهت حضور در دو مسابقه تدارکاتی برابر ازبکستان اعلام شد.
٢٢ بازیکن تیم ملی امید طبق اعلام کادر فنی برای انجام دو بازی تدارکاتی برابر ازبکستان راهی تاشکند خواهند شد.اسامی نفرات منتخب جهت حضور در سفر به ازبکستان به این شرح است:معراج اسماعیلی (ذوب آهن اصفهان) ، مهدی قائدی، محمد بلبلی و عارف غلامی (استقلال تهران)، نیما میرزازاد (نساجی مازندران)، محمد خرم الحسینی (ماشین سازی تبریز)، امید نورافکن و محمد محبی (سپاهان اصفهان)، محمد خدابنده لو (پیکان تهران)، امیرمهدی جانملکی، مهدی نوراللهی، طاها شریعتی، ابوالفضل جلالی و امیرحسین حسین‌زاده (سایپا)، رضا جبیره (صنعت نفت آبادان)، مهدی مهدی‌خانی (واراژدین کرواسی)، محمد آقاجانپور و سینا زامهران ( شهر خودرو)، محمدرضا آزادی و ابوالفضل رزاق‌پور (تراکتور تبریز)، امیر روستایی (پرسپولیس تهران).هم‌چنین یونس دلفی بازیکن شارلوا در این سفر به اردوی تیم امید اضافه خواهد شد.
تکذیب شایعه برکناری منصوریان از ذوب‌آهن
سخنگوی باشگاه ذوب‌آهن اعلام کرد برخلاف شایعاتی که پیرامون این تیم وجود دارد، حمایت از کادرفنی ادامه‌دار است و منصوریان تا پایان فصل در این تیم می‌ماند. احمد جمشیدی، سخنگوی باشگاه ذوب‌آهن درباره شایعاتی پیرامون تغییر کادر فنی هم توضیح داد: منصوریان امتحانش را فصل قبل پس داد و توانست بعد از پنج بازی تیم را آماده کند و ما به رتبه ششم رسیدیم. اگر لیگ چند بازی دیگر ادامه پیدا می‌کرد به رتبه‌های اول و دوم هم می‌رسیدیم. با رویکردی که منصوریان دارد و بازیکنان توانمندی که داریم می‌توانیم به رده‌های بالا برسیم. هدف‌گذاری باشگاه ذوب‌آهن حضور در بین سه تیم بالای جدول است. منصوریان می‌تواند تیم را جمع کند.جمشیدی در پاسخ این پرسش که آیا منصوریان تا پایان فصل در تیم می‌ماند؟ اظهار کرد: بله او می‌ماند.او اضافه کرد: در این دو بازی هم تیم ۵ بازیکن اصلی خود را در اختیار نداشت. برای بازی با تراکتور مطهری و خلعتبری آماده می‌شوند و در حال رایزنی هستیم تا مشکل بازیکنان سرباز را هم برای آن بازی حل کنیم.
دیدار دوستانه پرسپولیس با سایپا
تیم فوتبال سایپا دیروز بعد از پشت سرگذاشتن تمرین زیر نظر ابراهیم صادقی راهی اردوی سه روزه کردان می‌شود. اردوی تیم فوتبال سایپا در دهکده ورزشی کردان برگزار می‌شود و تا روز جمعه 15 شهریور ماه ادامه خواهد داشت. نارنجی‌پوشان بعد از بازگشت از اردوی تدارکاتی، روز یکشنبه 17 شهریور ماه در چارچوب یک دیدار تدارکاتی و دوستانه در ورزشگاه شهید کاظمی مقابل پرسپولیس به میدان خواهند رفت.
توافق فتحی با چشمی برای بازگشت به استقلال
مدیرعامل باشگاه استقلال با روزبه چشمی برای بازگشت به جمع آبی‌پوشان به توافق رسیده است.
 امیرحسین فتحی، مدیرعامل باشگاه استقلال طی روزهای گذشته مذاکراتی با روزبه چشمی و مدیربرنامه‌های او برای بازگشت به استقلال انجام داده است. بیشتر بحث طرفین بر سر مدت قرارداد بوده است، اما فتحی به اعضای هیئت مدیره باشگاه اعلام کرده که روز سه‌شنبه با چشمی به توافق رسیده است. اگر چه فتحی این مسئله را اعلام کرده، اما چشمی نیز گفته است امروز پس از مشورت با مدیربرنامه‌هایش، نظر نهایی خود را خواهد داد. با توجه به اینکه چشمی نتوانست برای فصل پیش رو با تیمی به توافق برسد، اولویت او در تیم‌های داخلی استقلال است.
captcha