کد خبر: ۱۶۸۷۴۲
تاریخ انتشار : ۰۸ شهريور ۱۳۹۸ - ۲۰:۰۳

احسان خانواده متوفیان 121 زندانی را در آذربایجان شرقی آزاد کرد



تبریز- خبرنگار کیهان:
مدیر ستاد دیه آذربایجان شرقی از آزادی 121 زندانی جرایم غیرعمد این استان با احسان خانواده‌های متوفیان، خبر داد.
رسول تقی‌پور گفت: 191 خانواده متوفی با اهدا هزینه‌های احسان و ضیافت 121 زندانی را آزاد کردند. وی افزود: هیئت موکب ولیته‌الله تبریز با تأمین هزینه‌های لازم 5 زندانی جرایم غیرعمد را از زندان رها ساخت. تقی‌پور تصریح کرد: این هیئت تا عاشورا، تعداد دیگری از زندانیان را آزاد خواهد کرد.
مدیر ستاد دیه استان با اشاره به وجود 465 زندانی جرایم غیرعمد که 6 زن نیز بین آنان می‌باشد گفت: آزادی این زندانیان به 1450 میلیارد ریال نیاز دارد.
وی در عین حال تأکید کرد: امسال با کمک خیرین و پرداخت 23 میلیارد ریال بلاعوض و ارائه 17 میلیارد ریال تسهیلات کم‌سود 201 زندانی جرایم غیرعمد، از زندان‌های استان آزاد شدند.