خواندنی از ورزش ایران
* تیم ملی والیبال بانوان ایران در آخرین بازی خود از مسابقات قهرمانی آسیا برای کسب عنوان هفتم یا هشتم مقابل اندونزی به میدان رفت و با پیروزی ۳ بر ۲ در جایگاه هفتم قرار گرفت. با این نتیجه نسبت به دوره قبل این مسابقات (قهرمانی آسیا ۲۰۱۷) دو پله و در مقایسه با جام کنفدراسیون زنان آسیا که سال گذشته برگزار شد یک پله صعود کرد.
*هادی خناری نژاد عضو سابق تیم ملی ژیمناستیک درباره خداحافظی خود از دنیای قهرمانی گفت: من فقط از ورزش قهرمانی خداحافظی کرده ام و نمیتوانم از ژیمناستیک جدا شوم. ۴ ساله بودم که ژیمناستیک را انتخاب کردم و امروز که خداحافظی میکنم ۲۶ سال در ورزش ژیمناستیک زحمت کشیدهام. خدا را شاکرم که شرمنده کشور و خودم نیستم و با هزینههایی که از بیتالمال برای من شد توانستم با کسب نتایج خوب جبران کنم. در اکثر مسابقات مدالهایی که کسب کردم عنوان اولین مدال ایران در ژیمناستیک بوده است.
*در روز نخست رقابتهای جام جهانی اسکی روی چمن در پیست اسکی دیزین، در مارپیچ بزرگ نماینده ایران به مدال نقره رسید. در این مسابقات سید مرتضی جعفری پس از مارتین بارتاک از جمهوری چک به مدال نقره رسید. ادواردو فرائو از ایتالیا نیز در جایگاه سوم ایستاد.