سردار اشتری:
علت انتقاد برخی از برخورد پلیس با بدحجابی، تذکر گرفتن نزدیکانشان است
فرمانده نیروی انتظامی گفت: برخی از افراد هنگامی که با فرد متخلفی برخورد میشود، شروع به جوسازی علیه پلیس میکنند که این موضوع پذیرفتنی نیست چراکه اگر تیغ مامور ما کند شود، ضرر آن برای کل مردم خواهد بود.
به گزارش پایگاه خبری پلیس، سردار حسین اشتری در جمع ائمه جمعه سراسر کشور، اظهار داشت: متأسفانه برخی به دنبال القای این موضوع هستند که در کشور ما امنیت وجود ندارد ولی نیروی انتظامی در 8 هزار و 755 کیلومتر مرز حضور دارد و توانسته از مرزها تا اعماق شهرها امنیت را تامین کند.
اشتری با بیان اینکه مردم به نیروهای مسلح اعتماد کامل دارند، افزود: طبق آمارهای علمی، نیروهای مسلح از بین 32 دستگاه در صدر قرار دارد و نیروی انتظامی نیز به تبع آن در بین اولینها قرار گرفته است.
نیروی انتظامی
در برخورد با ناهنجاریهای اجتماعی تنها است
وی ادامه داد: نیروی انتظامی وظیفه برخورد با ناهنجاریها را بر عهده دارد اما امروز برحسب کمکاری برخی دستگاهها، شاهد افزایش این موضوع در جامعه هستیم.فرمانده ناجا با بیان اینکه نیروی انتظامی در برخورد با ناهنجاریهای اجتماعی در عمل تنها است، خاطرنشان کرد: ممکن است، عدهای با صدور برخی اطلاعیهها و یا بیانیهها، از پلیس حمایت کنند اما ناجا در عمل تنها است.
سردار اشتری با اشاره به وظایف 26 دستگاه در موضوع عفاف و حجاب، گفت: 300 مصوبه در شورای عالی انقلاب فرهنگی که به تصویب مقاممعظم رهبری رسیده است، وجود دارد و باید از این دستگاهها سؤال شود که در قبال تهاجم و شبیخون فرهنگی دشمن که رهبر معظم انقلاب چندین بار در این رابطه تذکر دادهاند، چه کردهاند؟
وی با بیان اینکه نیروی انتظامی در این میان وظایف خود را به خوبی انجام داده است، افزود: گرچه ما به این حد نیز راضی نیستیم ولی برحسب قانون وظایف خود را به درستی انجام دادهایم.
فرمانده ناجا ادامه داد: در چهار ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته، اقدامات سلبی و ایجابی ناجا 40 درصد افزایش پیدا کرده است.
اثرات مثبت طرح «ناظر یک»
اشتری با اشاره به اینکه براساس قانون بیحجابی جرم محسوب میشود، گفت: بارها اعلام کردهایم، خودرو حریم خصوصی نیست و کشف حجاب در آن، جرم محسوب میشود، بر همین اساس طرح «ناظر یک» را راهاندازی کردهایم که خوشبختانه اثرات مثبتی نیز به همراه داشته است. وی خاطرنشان کرد: از ابتدای اجرای این طرح تاکنون، حدود 300 هزار پیامک برای افراد متخلف ارسال شده که از این تعداد 150 هزار نفر برای اخذ تعهد مراجعه کردهاند که با برخورد محترمانه از آنها تعهد اخذ شده؛ همچنین اعلام شده در صورت تکرار، خودرو آنها توقیف و در مرحله بعد به مراجع قضائی معرفی خواهند شد.
چرا برخی با برخورد پلیس با بدحجابی مخالفند؟
فرمانده نیروی انتظامی با انتقاد از کسانی که مخالف این طرح هستند، گفت: بررسیها نشان داده افرادی که با این طرح مخالفت دارند، دلیل آن این است یکی از بستگان آنها پیامکی از سوی پلیس دریافت کردهاند. مبنای کار ناجا، همواره قانون بوده و هست و برخورد با پدیده بدحجابی نیز برخورد با بیقانونی محسوب میشود.
اشتری با اشاره به اینکه در برخورد با فساد نمیتوانیم یک تنه وارد شویم، گفت: نیروی انتظامی گرچه در این میان تنها است ولی اعلام میکنیم ما کار خود را انجام خواهیم داد.
بدحجابی در برخی سازمانها بدتر از خیابان است
وی افزود: متأسفانه در برخی بیمارستانها، بانکها و حتی برنامههای تلویزیونی ، بدحجابیها به مراتب بدتر از افرادی است که پلیس در خیابانها با آنها برخورد میکند.
فرمانده ناجا ادامه داد: برخی از افراد نیز هنگامی که با فرد متخلفی برخورد میشود، شروع به جوسازی علیه پلیس میکنند که این موضوع پذیرفتنی نیست چراکه اگر تیغ مامور ما کند شود، ضرر آن برای کل مردم و متدینین خواهد بود.
تقدیر از مأموران حاضر در ماجرای پارک پلیس
سردار اشتری ضمن اعلام حمایت از ماموران و کارکنان نیروی انتظامی که در چارچوب قانون وظایف خود را به نحو احسن انجام میدهند، خاطرنشان کرد: در قضیه پارک پلیس تهران، موضوع را بررسی کرده و به این نتیجه رسیدیم که مامور ما در چارچوب قانون، وظیفه قانونی خود را انجام داده که از او تقدیر کردیم.
وی از همراهی مردم در پشتیبانی از خدمات پلیس تقدیر و تشکر کرد و افزود: با کسانی که بخواهند به حقوق مردم تعدی کنند، هیچ تعارفی نخواهیم داشت و قاطعانه با آنها برخورد خواهیم کرد.