kayhan.ir

کد خبر: ۱۶۴۶۹
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۳۹۳ - ۲۱:۲۸
وزارت بهداشت اعلام کرد

نظارت ۵ هزار بازرس بر عرضه‌ مواد غذایی در ماه رمضان

رئیس اداره نظارت بر اماکن عمومی وزارت بهداشت از نظارت ۵ هزار بازرس بر عرضه‌ مواد غذایی از ساعت 14 به بعد در ماه مبارک رمضان خبر داد.

سیدرضا غلامی در گفت‌وگو با فارس، در رابطه با دستورالعمل نظارتی بر عرضه مواد غذایی و آشامیدنی در ماه رمضان، گفت: دستورالعمل نظارت بر عرضه مواد غذایی در اماکنی که مجوز آن را دارند به زودی ابلاغ می‌شود و این دستورالعمل در راستای ایمنی مواد غذایی است.
وی افزود: درباره اینکه گفته می‌شود آش و حلیم در اماکنی پخته می‌شود که مجوز بهداشتی ندارند باید گفت که هر جایی که در دید بازرسان بهداشتی باشد و اجازه قانونی برای پخت داشته باشد منعی در نظارت بر آنها نداریم از طرفی ادعای صد در صدی پوشش نظارتی را هم نداریم.غلامی برای پیگیری های مردمی هم گفت: از سال 86 سامانه مردمی 09678 را راه‌اندازی کرده‌ایم که اکنون به 1490 تغییر کرده است.
رئیس اداره نظارت بر اماکن عمومی وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه عرضه خوراکی‌های غیرمجاز در ساعات غیراداری انجام می‌شود که بازرسان حضور ندارند، خاطرنشان کرد: در دستورالعمل امسال پیش‌بینی شده که بیشترین نظارت در ساعت‌های غیراداری و از ساعت 14 به بعد انجام شود.غلامی گفت: حدود 5 هزار بازرس بهداشتی در ماه رمضان بر مراکز عرضه مواد غذایی نظارت خواهند داشت و نسبت به سال گذشته افزایشی را نداشته‌ایم.
غلامی به مردم توصیه کرد در ماه رمضان آش و حلیم، زولبیا و بامیه، شیرینی و مواد غذایی خود را از مراکزی تهیه کنند که از واحدهای صنفی مجوز قانونی دارند.
رئیس اداره نظارت بر اماکن عمومی وزارت بهداشت افزود: چنانچه آش و حلیم و دیگر غذاهای داغ در ظروف یکبار مصرف عرضه شد مردم باید به متصدی این مراکز اعلام کنند که این غذاها را در ظرف‌های بهداشتی بفروشند.وی ادامه داد: طبق دستور قضایی که شامل جریمه و برخورد است با مراکز غیرمجاز عرضه کننده مواد غذایی برخورد می‌شود.