راهاندازی ۲۰۰ شرکت صوری برای گرفتن ارز دولتی
عضو هیئت رئیسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت: برخی با راهاندازی شرکتهای صوری، ارز دولتی گرفته، اما کالایی وارد کشور نکردهاند و مشخص نیست این مبلغ کجا هزینه شده است.
امیر خجسته در گفتوگو با تسنیم در همدان اظهار داشت: دولت به مصوبه مجلس در مورد افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان بهدرستی عمل نکرده و این روش ناعادلانه است.
وی افزود: از آنجا که این رویه خلاف نظر مجلس است؛ تعدادی از نمایندگان از هیئترئیسه خواستند تا تذکرات لازم را به دولت داده و برای دفاع از حقوق مردم اقدام کند.
عضو هیئت رئیسه کمیسیون اصل 90 مجلس بیان کرد: این بار اول نیست که دولت به مصوبات مجلس عمل نمیکند؛ بلکه در سایر موارد چون توزیع قیر یارانهای و اعتبار کمکی برای واردات کالاهای اساسی هم طبق مصوبه عمل نشده است.
خجسته اعلام کرد: مقدار زیادی قیر یارانهای در اختیار دولت گذاشته شده تا توزیع کند، اما اقدامی نکرده و فصل کاری هم در حال گذر است.
وی تصریح کرد: در قانون بودجه 98 هم 14 میلیارد دلار بابت تأمین کالاهای اساسی در نظر گرفته شده و بخشی از آن هم داده شده، اما مشخص نیست در کجا هزینه شده است. نماینده مردم همدان و فامنین در خانه ملت گفت: از یک طرف مردم دچار سختی معیشت بوده و نرخ کالاها 200 تا 300 درصد افزایش یافته و از طرف دیگر دولت اعلام میکند که هیچ کمبودی در زمینه کالاهای اساسی وجود ندارد.
خجسته افزود: هدف از اختصاص 14 میلیارد دلار، تنظیم بازار و کمک به قشرهای آسیبپذیر بود و این رقم باید به دست مستحقش برسد نه اینکه برخی با باندبازی و راهاندازی شرکتهای صوری آن را برای خود بردارند.
وی بیان کرد: برخی در طول یک سال نزدیک به200 شرکت صوری تشکیل داده و ارز دولتی گرفته و ثبت سفارش هم کردهاند، اما هیچ کالایی وارد کشور نشده است.
رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی و اداری مجلس با اشاره به صفهای طولانی برای گرفتن مایحتاج اساسی تصریح کرد: این موضوع ناشی از بیبرنامگی دولت است وگرنه کمبودی وجود ندارد و مجلس هم باید نقش نظارتی خود را افزایش دهد.
خجسته بیان کرد: متأسفانه برخی نمایندگان باوجوداینکه برای دفاع از حقوق مردم سوگند خوردهاند به وظیفه قانونی خود عمل نمیکنند و همین سکوت سبب تضعیف جایگاه مجلس و عمل نکردن به مصوبات آن از طرف دولت شده است.