وزیر آموزش و پرورش:
تعمیر مدارس سیل زده تا مهر امسال تمام میشود
وزیر آموزش و پرورش گفت: تعمیر مدارس آسیبدیده از سیل در کشور تا آغاز سال تحصیلی جدید (مهر ماه) به پایان رسیده و این کلاسهای درس آماده استفاده دانش آموزان میشود.
به گزارش ایرنا، سیدمحمد بطحایی در آیین کلنگ زنی مدرسه 10 کلاسه امام رضا(ع) شهرستان سیل زده آق قلا، اظهار داشت: از یک هزار و 500 مدرسه آسیب دیده از سیل کشور، یک هزار و 300 واحد آموزشی نیازمند مرمت و تعمیر مابقی نیازمند نوسازی است.
وی بیان کرد: اولویت آموزش و پرورش برای نوسازی مدارس سیل زده، متناسب با تعداد دانش آموزان هر مدرسه است که تلاش میکنیم آنها را با کیفیت حداکثری ساخته و در اختیار محصلان و علم آموزان قرار دهیم.
وزیر آموزش و پرورش افزود: دانش آموزانی که مدارس آنها نیازمند نوسازی است در صورت آماده نشدن کلاسهای درس تا آغاز سال تحصیلی آینده در شیفت دوم مدارس شهرهای خود تحصیل را ادامه خواهند داد.
بطحایی همچنین گفت: قبل از وقوع سیل برخی مدارس کشور در ردیف واگذاری امکانات و اعتبار برای مرمت و نوسازی بودند که با وقوع سیل اخیر، اولویت اول آموزش و پرورش برای تعمیر، مرمت، بازسازی و نوسازی در اختیار مدارس خسارت دیده از سیل قرار گرفت.
وی ادامه داد: با فروکش کردن سیلاب در گلستان، زمینه تعمیر و نوسازی مدارس خسارت دیده این استان فراهم شده و بر همین اساس سعی میکنیم در کوتاهترین زمان ممکن، خسارتهای وارد شده به آموزش و پرورش گلستان را جبران کنیم.
بطحایی بر لزوم استفاده از توان خیرین برای تعمیر و نوسازی مدارس سیل زده در گلستان تاکید کرد و گفت: خیرین مدرسه ساز همواره پیشتاز رفع کمبودهای آموزشی کشور هستند و با توجه به اعلام آمادگی خیرین برای جبران خسارت وارده به واحدهای آموزشی سیل زده و با بهره گیری از اعتبارات دولتی، مشکلی در تامین بودجه و صرف آن برای کمک به رفع کمبود فضای آموزشی در مناطق سیل زده نداریم.
با حضور بطحایی و مسئولان گلستان، عملیات ساخت اولین مدرسه تخریب شده در سیل این استان در شهرستان سیل زده گمیشان آغاز شد.
وزیر آموزش و پرورش سپس با حضور در شهرستان آق قلا، ساخت 2 باب مدرسه با ظرفیت 34 کلاس درس را شروع کرد.
تعویق ترم تحصیلی در برخی از مناطق سیلزده
معاون آموزشی وزیر علوم گفت: غیبت دانشجویان جهادگری که برای کمک به مناطق سیلزده کشور رفتهاند موجه میشود و اجازه تعویق ترم تحصیلی در برخی از مناطق سیلزده داده شده است.
مجتبی شریعتی نیاسر در گفتوگو با تسنیم با اشاره اقدامات وزارت علوم در خصوص دانشجویان گرفتار در سیل اظهار داشت: به مدیران دانشگاههای برخی از استانهای کشور این اختیار داده شده که به تناسب گرفتاریهای ناشی از سیل ترم را به تعویق بیاندازند.
وی در ادامه افزود: غیبت دانشجویانی که به دلایل مختلف اعم از گرفتاری خانوادههایشان در سیل و یا قطع شدن مسیرهای ارتباطی امکان حضور در کلاسهای درس برایشان فراهم نشده است، طبق نظر مراجع ذیصلاح موجه اعلام میشود.
معاون آموزشی وزیر علوم همچنین در خصوص دانشجویان جهادگری که از سراسر کشور برای کمک به مناطق سیلزده شتافتند تصریح کرد: غیبت این دانشجویان نیز بنابه دستور وزارت علوم موجه لحاظ میشود.