تلویزیون اسرائیل: ایران در جنگ سایبری بسیار پیشرفته است
مرکز تحقیقات امنیت داخلی رژیم، توانمندی ایران برای حمله سایبری به سامانههای امنیتی و نظامی اسرائیل را بسیار جدی و خطرناک میداند.
شبکه 13 تلویزیون اسرائیل گزارش داد: یگان سایبری ارتش اسرائیل برای جنگ سایبری آینده از طریق اینترنت و شبکههای اجتماعی بخصوص علیه اهداف زیرساختی و نظامی در داخل اسرائیل و خارج از آن آماده میشوند.
این تمرینها و آمادگیها پس از آن اجرایی میشود که افشا شد که تلفن همراه «بنی گانتس» رئیس سابق ستاد ارتش و کاندیدای نخستوزیری اسرائیل هک شده و اطلاعات آن به سرقت رفته است.
«عومر داگان» مسئول اطلاعات آماری در یگان سایبری ارتش اسرائیل گزارش داد حملات هکری علیه سامانههای نظامی این رژیم روزانه صورت میگیرد و بخشی از این حملات توسط جنبش حماس صورت میگیرد.
یک گزارش جدید مرکز تحقیقات امنیت داخلی اسرائیل نشان داده که سامانه سایبری ایران قابل شناسایی نیست اما میتوان تاکید کرد توان سایبری سپاه پاسداران ایران بسیار بالا و خطرناک بوده و ایران را میتوان از کشورهای جدا پیشرفته در این زمینه دانست که توانسته ویروسهای هجومی خود را برای متوقف کردن تاسیسات اسرائیل تقویت کند و ارتقا دهد.
ایران سامانههای خود برای هک کردن امنترین رایانهها و نیز ابزارهای مخفی جاسوسی خود که از دور کنترل میشوند، پیشرفته ساخته است.
روزنامه صهیونیستی هاآرتص نیز به نقل از منابع امنیتی بلندپایه در تلآویو نوشت: ارتش اسرائیل شمار نیروهای خود که مسئولیت مراقبت از سامانههای نظامی در برابر حملات سایبری را دارند افزایش داده است.
این منابع صهیونیستی همچنین گزارش دادند که «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی اذعان کرده که حملات سایبری به سامانههای دولتی و امنیتی اسرائیل، از 180 کشور بخصوص ایران بسیار افزایش یافته و واحدهای مختلف شامل نیروی هوایی، زمینی و دریایی و اطلاعاتی و بخش فناوری اطلاعات اسرائیل یگانهایی را برای مراقبت از این واحدها در برابر حملات سایبری آموزش داده و آماده کردهاند.
روزنامه هاآرتص به نقل از کارشناسان در زمینه جنگ سایبری نوشت بر اساس اطلاعات، میان سه نوع از ویروسها که وارد رایانههای ایرانی برای حمله به پروژه هستهای این کشور شد با آمریکا ارتباط وجود دارد. بر اساس این گزارش کارشناسان آمریکایی و روسی که در زمینه امنیت دادهها فعالیت میکنند به اطلاعاتی دست یافتند مبنی بر اینکه این ویروسها نزدیک به ویروس فلایم وارد سامانه کامپیوتری در ایران و لبنان شدند.