کد خبر: ۱۵۸۲۴۱
تاریخ انتشار : ۲۷ فروردين ۱۳۹۸ - ۲۱:۵۱

کشف بیش از 2 تن مواد افیونی در هرمزگان

نیروهای انتظامی استان هرمزگان و شهرستان بم در عملیات‌های جداگانه‌ای مقدار دو هزار و 74 کیلوگرم انواع مواد مخدر را کشف و ضبط کردند .

    سرویس شهرستان‌ها-

فرمانده انتظامی استان هرمزگان  از کشف یک هزار و 765 کیلوگرم انواع موادمخدر و دستگیری 36 سوداگر مرگ خبر داد. سرتیپ «عزیزاله ملکی» گفت: ماموران مبارزه با مواد مخدر استان هرمزگان با همکاری ماموران انتظامی میناب، حاجی‌آباد، لنگه و خمیر در اجرای طرح‌های مقابله با قاچاق مواد مخدر و برخورد با سوداگران مرگ، با پیگیری‌های شبانه‌روزی، اقدامات اطلاعاتی و اشرافیت کامل بر محورهای مواصلاتی استان در هفته گذشته موفق شدند،9 دستگاه خودرو و یک دستگاه موتورسیکلت حامل مواد مخدر را شناسایی و 36 سوداگر مرگ را دستگیر کنند.
وی افزود: این مقدار مواد کشف شده شامل یک هزار  و 665 کیلو و 343 گرم تریاک، 12 کیلو و 745 گرم حشیش، 259 گرم هروئین و 87 کیلوگرم سایر مواد بوده که با هوشیاری ماموران انتظامی کشف شده است.
کشف محموله 309 کیلویی شیشه در بم
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بم از کشف یک محموله سنگین مواد مخدر از نوع شیشه به میزان 309 کیلو و 700گرم به ارزش تقریبی 6میلیارد و 180 میلیون تومان در این شهرستان خبر داد . محمد ضیاالدینی اظهار داشت: قاچاقچیان مواد مخدر این محموله را از استان سیستان و بلوچستان به مقصد استان یزد بارگیری کرده بودند که با هوشیاری ماموران پلیس موفق به اجرای نقشه شوم خود نشدند. وی اعلام کرد: در این رابطه یک متهم اهل استان یزد دستگیر و یک دستگاه تریلر حامل مواد مخدر توقیف شده است. دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بم خاطرنشان کرد: پس از بازرسی خودروی توقیف شده مشخص شد؛ مواد مخدر به شکل کاملاً ماهرانه‌ای در باک این تریلر کشنده جاسازی شده بود. ضیاالدینی گفت: مجازات اعدام در انتظار مرتکب و سایر همدستان و مالکان این محموله خواهد بود.
شهرستان بم در 195کیلومتری شرق کرمان قرار دارد و یکی از دالان‌های ترانزیت مواد مخدر به شمار می‌رود.