حضور روحانیون در مناطق حاشیهای خرمشهر برای احداث سیلبند
مسئول گروه جهادی طلاب و روحانیون مدرسه علمیه خرمشهر گفت: همگام با سایر نیروهای جهادی، طلاب و روحانیون حوزه علمیه سیدالشهدا(ع) خرمشهر در ۱۳ روستای غرب کارون و سایر روستاهای حاشیهای خرمشهر برای کمکرسانی به احداث سیلبندها وارد عمل شدند.
رضا مومن، اظهار داشت: همگام با سایر نیروهای جهادی طلاب و روحانیون حوزه علمیه سیدالشهدا(ع) خرمشهر در ۱۳ روستای غرب کارون و سایر روستاهای حاشیهای خرمشهر برای کمکرسانی به احداث سیلبندها وارد عمل شدند.
وی عنوان کرد: جمعی از طلاب و روحانیون خرمشهری بر حسب وظیفه دینی و شرعی و برای امدادرسانی به برادران و خواهران و همشهریان خود در روستاهای خرمشهر حضور پیدا کردند و جهادگونه برای جلوگیری از ورود سیلاب به روستاها و زمینهای کشاورزی فعالیت کردند.
مسئول گروه جهادی طلاب و روحانیون مدرسه علمیه خرمشهر گفت: حضور مداوم و جهادی طلاب و روحانیون تاثیر مثبت و فراوانی بر روحیه مردم روستاها گذاشت.
وی عنوان کرد: قشر روحانیت و علماء همواره در کنار مردم و با مردم بوده است و این روحیه در بحران اخیر خود را به خوبی نشان داد، به گونهای که روحانیون و طلاب ما با تمام توان در روستاها و مناطق حاشیهای شهر حضور پیدا کردند و با تمام توان برای کاهش خسارات احتمالی کار کردند.
مومن عنوان کرد: گروه جهادی حوزه علمیه شهدا از همان روزهای ابتدایی برای کمک و حل این بحران وارد عمل شد و تا پایان عملیات رفع این بحران در میدان خواهد ماند.
وی اظهار کرد: کمک به مردم را وظیفه خود میدانیم و قشر روحانیت به عنوان پرچمدار دین در صف اول خواهد بود و این در عرصههای مختلف به نمایش درآمده است.