کد خبر: ۱۵۷۴۹۵
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۳۹۸ - ۲۱:۱۹

اعزام 20 فروند قایق برای یاری‌رسانی به مناطق سیل‌زده


 
هندیجان -خبرنگار کیهان:
فرمانده ناوگروه رزمی سیدالشهدا (ع) نیروی دریایی سپاه هندیجان گفت: در راستای یاری‌رسانی به مردم سیل‌زده استان خوزستان و با هماهنگی فرمانده نیروی دریایی سپاه بیش از ۲۰ فروند قایق و ۴۵ نفر بسیجی، پاسدار ناوگروه رزمی سید الشهدا (ع) و مردم هندیجان به‌صورت خودجوش به مناطق سیل‌زده شهرهای خوزستان اعزام شدند.
ناوسالاریکم پاسدار مراد پورحجازی اظهار کرد: با پیروی از فرمایشات حکیمانه مقام معظم رهبری پیرامون سرعت بخشیدن در کمک‌رسانی به مردم گرفتار در سیل و بارندگی مناطق کشور به همین منظور با همت و تدبیر فرمانده نیروی دریایی سپاه تمام نیروها و بسیجیان دریایی سپاه هندیجان برای کمک‌رسانی به مردم در معرض سیل خوزستان در حال آماده‌باش هستند.
وی افزود: پرسنل پاسدار و بسیجیان و مردم شهرستان هندیجان به مناطق در معرض سیل و آبگرفتگی مناطق و شهرهای خوزستان اعزام شدند و درحال خدمات‌رسانی امدادی به همراه قایق‌های خود هستند که الحمدلله موفقیت‌آمیز بوده است.  وی با بیان همکاری با ستاد مدیریت بحران در صورت نیاز گفت: ناوگروه رزمی سیدالشهدا (ع)نیروی دریایی سپاه هندیجان برای کمک‌رسانی به مردم سیل‌زده و همکاری با ستاد مدیریت بحران در بالاترین سطح آمادگی امدادی قرار دارد و با توان قوا و ظرفیت‌ها در کنار مردم هست.