کد خبر: ۱۵۴۴۰۷
تاریخ انتشار : ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۲۰:۱۱

استقبالی از سرمایه‌گذار در حوزه گردشگری چهارمحال‌و‌بختیاری نمی‌شود



 
  شهرکرد- خبرنگار کیهان:
مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری استان چهارمحال‌و‌بختیاری گفت: از سرمایه‌گذار در حوزه گردشگری این استان که دارای ظرفیت‌ها و قابلیت‌های فراوان بوده و به‌عنوان قطب گردشگری ایران مطرح است، استقبال نمی‌شود.
سیدمرتضی فیاضی که در جمع خبرنگاران سخن می‌گفت افزود: یک سرمایه‌گذار خارجی از کشور امارات حاضر به سرمایه‌گذاری 300 میلیارد تومانی در حاشیه تالاب بین‌المللی گردشگری چغاخور در شهرستان بروجن بود اما متاسفانه بوروکراسی اداری این سرمایه‌گذار را از تصمیمش منصرف کرد.
وی اضافه کرد: متولیان سرمایه‌گذاری و گردشگری در استان چهارمحال و بختیاری باید زیر پای سرمایه‌گذاران در بخش‌های مختلف اقتصادی، فرش قرمز پهن کرده و آنها را تشویق به سرمایه‌گذاری کنند ولی متاسفانه این اقدام مهم که می‌تواند باعث ایجاد اشتغال و افزایش سطح درآمد مردم شود مورد توجه قرار نمی‌گیرد و یا اگر قرار می‌گیرد بسیار ضعیف است.
وی ادامه داد: استان چهارمحال و بختیاری ظرفیت‌های گردشگری و مناطق نمونه و بکر گردشگری بسیار زیادی دارد و حیف است که دست نخورده باقی بمانند و گردشگران نتواند از آنها استفاده کنند و سرمایه‌گذاران هم قادر به سرمایه‌گذاری
نباشند.
فیاضی تصریح کرد: شرکت‌ توسعه گردشگری  استان چهارمحال و بختیاری به عنوان یکی از شرکت‌های دولتی است که با هدف ایجاد تملک و بازسازی اماکن تفریحی، گردشگری و  تاریخی استان چهار فصل و بکر چهارمحال و بختیاری فعالیت می‌کند.
وی اظهار داشت: شرکت توسعه گردشگری استان دست سرمایه‌گذاران حقیقی و حقوقی را برای تاسیس خانه‌های بوم‌گردی، کمپ‌ها، هتل‌ها و ... به گرمی‌ می‌فشارد.