کد خبر: ۱۵۳۲۵
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۳۹۳ - ۲۰:۴۰

حوادث کوتاه از کشور


مرگ در زیر آوار
ساری - فارس: ماموران پاسگاه انتظامی لاریم جویبار در پی کسب خبری از مرکز فوریت‌های پلیسی 110 مبنی بر ریزش دیواره‌های یک بنای قدیمی در این شهرستان بلافاصله به محل حادثه اعزام شدند.
در این حادثه فردی به نام جانعلی کاکو لاریمی صاحب این بنای قدیمی که در حال تخریب این بنا بوده، بر اثر ریزش دیواره‌های ساختمان دچار حادثه شد و به علت شدت صدمات وارده و خونریزی شدید پیش از انتقال به بیمارستان جان باخت.
علت دقیق حادثه توسط پلیس در دست بررسی است.

دستگیری قاچاقچی هروئین
قم - خبرنگار کیهان: رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی استان قم گفت: در پی کسب خبری مبنی بر فعالیت یک قاچاقچی مواد مخدر، بلافاصله شناسایی نامبرده در دستور کار ماموران مبارزه با مواد مخدر استان قرار گرفت و شناسایی شد.
سرهنگ منوچهر طالبی افزود: فرد مذکور پس از اطلاع از حضور ماموران ضمن تغییر مسیر و پرتاب کردن یک گونی حاوی مواد مخدر از خودرو، قصد فرار توسط خودرو را داشت که بلافاصله دستگیر و از داخل گونی 3 بسته هروئین در مجموع حدود 3 کیلوگرم کشف و متهم نیز تحویل مراجع قضایی استان شد.

کشف 24 کیلو شیشه
اندیمشک - فارس: فرمانده انتظامی اندیمشک گفت: در یک عملیات پلیسی پیچیده توسط ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر این فرماندهی و با همکاری اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان(عج) یک باند توزیع شیشه که قصد وارد کردن 24 کیلو و 500 گرم ماده مخدر از نوع شیشه را از استان تهران به خوزستان داشت، متلاشی شد.
اکبر کروندی افزود: قاچاقچیان مواد را به طرز ماهرانه‌ای در دو دستگاه خودروی سواری جاسازی کرده بودند که با هوشیاری ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر این مواد کشف و ضبط شد.
فرمانده انتظامی اندیمشک اضافه کرد: در این ارتباط 5 نفر که 3 نفر از آنان خانم هستند دستگیر و با تشکیل پرونده برای طی مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند ضمن اینکه دو دستگاه خودرو سواری نیز ضبط شد.

بازداشت اعضای خانواده قاچاقچی
ساری - فارس: در پی کسب خبری مبنی بر فعالیت اعضای یک خانواده در امر تهیه و توزیع مواد مخدر صنعتی در سطح مازندران و شهرستان آمل، موضوع به طور ویژه در دستور کار ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر این شهرستان قرار گرفت.
ماموران با انجام یک سری اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات گسترده پلیسی موفق شدند اعضای این خانواده افیونی را شناسایی کنند.
در ادامه تحقیقات ماموران با شناسایی خودروی متهمان در عملیاتی غافلگیرانه همه اعضای این خانواده را که از تهران به سمت مازندران در حرکت بودند، در یکی از محورهای مواصلاتی متوقف کردند.
ماموران در بازرسی از خودروی متهمان موفق شدند دو کیلو و 500 گرم مواد مخدر شیشه را که به طرز ماهرانه‌ای در داخل خودرو جاسازی شده بود، کشف کنند.
در این عملیات متهم اصلی پرونده از اراذل و اوباش و افراد شرور در استان تهران بود که به همراه 3 نفر دیگر از اعضای این باند خانوادگی دستگیر شد.

انهدام گوشت فاسد
مرودشت - خبرنگار کیهان: روابط عمومی شبکه دامپزشکی مرودشت طی بازدید از مراکز توزیع، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی در این شهرستان بیش از 700 کیلو گرم گوشت  قرمز و مرغ و ماهی را به علت فساد از مراکز فوق جمع‌آوری و معدوم کرد و 15 واحد صنفی متخلف پلمب موقت شد.

آتش‌سوزی در مراتع جیرفت
جیرفت - ایرنا: مراتع و باغات منطقه دلفارد در شهرستان جیرفت سه‌شنبه شب طعمه حریق شد.
شعله‌های آتش مراتع و اراضی ملی و باغات میوه منطقه را سوزاند.
فرماندار جیرفت گفت: علت این آتش‌سوزی مشخص نیست اما بلافاصله همه نیروهای امدادی و اطفای حریق، هلال‌احمر و نیروهای انتظامی برای مهار آتش وارد عمل شدند.
«احمد امینی روش»‌ افزود: به دلیل پراکندگی آتش، خشکی برخی درختان و سخت‌گذر بودن منطقه مهار آتش با دشواری همراه بود.
وی اظهار کرد: تمامی عوامل امدادی و اطفاء حریق به کمک نیروهای مردمی به مدت 5 ساعت با استفاده از ابزار دستی، گالن آب و کپسول‌های دستی، آتش را خاموش کردند.

جاعل اسناد دریانوردی به تور افتاد
ساری- فارس: در پی کسب خبری مبنی بر فعالیت فردی جاعل در تهیه و توزیع اسناد و مدارک تقلبی دریانوردی در شهرستان نوشهر موضوع به طور ویژه در دستور کار ماموران پایگاه دریابانی این شهرستان قرار گرفت.
ماموران با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات پلیسی متهم به جعل اسناد به هویت الف- ب را در یکی از روستاهای حومه شهر رویان شناسایی کردند.
ماموران در ادامه تحقیقات وی را حین تردد با یک دستگاه خودرو سواری شناسایی و دستگیر کرده و در ادامه با بازرسی از خودرو متهم موفق شدند تعداد زیادی کارت تردد شناور، گواهی سلامت دریانوردی، برچسب پلاک موتور شناور و جت اسکی، گواهینامه دریانوردی سازمان بنادر، گواهینامه ثبت قایق تفریحی و چند دستگاه تلفن همراه را کشف و ضبط کنند.
متهم پس از تشکیل پرونده به همراه اسناد و مدارک مکشوفه برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضایی شد.

محموله قاچاق میلیاردی در مهرستان
فارس- زاهدان: فرمانده انتظامی مهرستان گفت: ماموران این فرماندهی با کنترل محورهای مواصلاتی و خودروهای عبوری در منطقه ایرافشان موفق به توقیف 10 دستگاه خودروی تویوتا شدند.
دوستعلی جلیلیان افزود: ماموران در بازدید از خودروهای توقیفی 350 هزار قرص قاچاق مرفین، 8 هزار و 500 عدد آمپول، مقادیری دستکش و هفت هزار لیتر نفت گاز قاچاق به ارزش بیش از یک میلیارد ریال را کشف کردند.
فرمانده انتظامی مهرستان تصریح کرد: از دیگر موفقیت‌های این طرح کشف 4 هزار و 970 کیلوگرم انبه قاچاق است. وی با بیان دستگیری 10 متهم گفت: در این ارتباط خودروهای توقیفی به پارکینگ منتقل شدند و متهمان پس از تشکیل پرونده تحویل مراجع قضایی شدند.

توقیف محموله بزرگ قاچاق کالا
یزد- فارس: فرمانده انتظامی یزد گفت: ماموران گشت انتظامی شهرستان خاتم هنگام کنترل مسیرهای مواصلاتی استان، به دو دستگاه خودرو پژو 405 که از مسیر بندرعباس عازم یزد بودند مشکوک شده و خودروها را برای بازرسی متوقف کردند.
منوچهر امان‌اللهی افزود: در بازرسی از خودروها، انواع کالای قاچاق شامل لوازم کامپیوتر، فلش مموری، مانیتور ال.ای.دی و... کشف و ضبط شد. فرمانده انتظامی استان یزد، ارزش کالاهای کشف شده را بیش از یک میلیارد ریال اعلام و تصریح کرد: ماموران پلیس در این زمینه 3 متهم را دستگیر کردند.

تکذیب انفجار در پالایشگاه
تبریز- خبرنگار کیهان: خبر انفجار در پالایشگاه تبریز، تکذیب شد.
به گزارش روابط عمومی پالایشگاه تبریز، اخبار برخی سایت‌ها مبنی بر آتش‌سوزی در این واحد بزرگ منطقه، صحت نداشته و فقط یک حادثه جزیی بوده که بدون تلفات، مهار شده است. ظاهرا این حادثه در داخل یکی از ظروف در حین کار تعمیراتی، رخ داده بود.
captcha