کد خبر: ۱۵۱۵۳۱
تاریخ انتشار : ۱۶ دی ۱۳۹۷ - ۲۰:۱۳

نخستین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران با هدف خودکفایی امروز برپا می‌شود

نخستین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران امروز در برج میلاد برپا می‌شود.

اصفهان - خبرنگار کیهان:

این جشنواره با هدف آشنایی فولادسازان با ظرفیت‌های داخلی و ارتباط میان تامین‌کنندگان و فولادسازان، نقش شرکت‌ها و تامین‌کنندگان در توسعه و پشتیبانی صنعت فولاد، تامین‌کنندگان تجهیزات فولادی و نیز تلاش فولادسازان در مقابل تحریم‌ها با رویکرد حمایت از شرکت‌های فولادی داخلی و بومی‌سازی در زنجیره فولاد طی روزهای 17 تا 20 دی‌ماه در برج میلاد تهران با حضور گسترده تولیدکنندگان فولادی و معدنی بخش خصوصی و مقامات عالی کشور برگزار می‌شود. همچنین در این جشنواره از برگزیدگان زنجیره فولاد کشور در حوزه‌های مختلف تجلیل خواهد شد.مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان با اشاره به شرایط خاص اقتصادی کشور گفت: رویکردهای فعلی شرکت‌ها در بومی‌سازی هرچند دستاوردهای بزرگی تاکنون به همراه داشته است اما با توجه به تغییر شرایط محیط کسب و کار و اعمال تحریم‌های ظالمانه دشمنان، قصد داریم با برگزاری این جشنواره و نمایشگاه و شناسایی افراد و شرکت‌هایی که می‌توانند به ما در بهره‌برداری از فرصت‌ها کمک کنند، فرآیند ارزیابی و انتخاب تامین‌کنندگان را تسریع و تسهیل حمایت مالی کنیم.
حمیدرضا عظمیان با اشاره به نقش ویژه و حساس استارتاپ‌ها و شتاب‌دهنده‌ها در توسعه بومی‌سازی در کشور افزود: در این جشنواره و نمایشگاه بزرگ، حمایت ویژه‌ای از این شرکت‌ها به عمل خواهد آمد و فولاد مبارکه در کنار سایر فولادسازان، عزم جدی برای شکل‌گیری تحولی نوین در بومی‌سازی زنجیره فولاد دارد.
همچنین رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران با بیان اینکه نخستین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران با هدف آشنایی فولادسازان با ظرفیت‌های داخلی در چنین قالبی برای اولین بار در کشور برگزار می‌شود گفت: به جرأت می‌توان گفت صفر تا صد کارخانه‌های فولادی در ایران قابل انجام است چراکه هم در بخش تکنولوژی و هم در تجهیزات به خودکفایی رسیده‌ایم.بهرام سبحانی با تاکید اینکه ماهیت این رویداد متفاوت با سایر همایش‌های تخصصی در این حوزه است افزود: هدف این است که شرکت‌ها و تامین‌کنندگانی که در توسعه و پشتیبانی صنعت فولاد نقش داشته‌اند نظیر تامین‌کنندگان تجهیزات و تامین‌کنندگان مواد مصرفی، امکانات و دستاوردهای خود را در معرض نمایش بگذارند.