کد خبر: ۱۵۱۲۳۹
تاریخ انتشار : ۱۲ دی ۱۳۹۷ - ۲۱:۰۲

هفدهمین دوره جام ملت های فوتبال آسیا


 
  مصدومیت دست‌بردار استرالیا نیست
یکی دیگر از بازیکنان تیم ملی فوتبال استرالیا به دلیل مصدومیت، جام ملت‌های آسیا را از دست داد. در حالی که تنها سه روز تا شروع جام ملت‌های آسیا زمان باقی است یکی دیگر از بازیکنان مدافع عنوان قهرمانی مصدوم شد و این رقابت‌ها را از دست داد. مارتین بویل، بازیکن تیم ملی استرالیا در جریان پیروزی ۵ بر صفر مقابل عمان دچار مصدومیت شد و زمین بازی را ترک کرد. بعد از معاینه تیم پزشکی مشخص شد مصدومیت این بازیکن جدی است و او نمی‌تواند او در جام ملت‌های آسیا تیم ملی کشورش را همراهی کند. قرار است گراهام آرنولد، سرمربی این کشور به زودی جانشین بویل را برای جام ملت‌های آسیا مشخص کند.تیم ملی فوتبال استرالیا در جام ملت‌های آسیا با تیم‌های اردن، فلسطین و سوریه هم‌گروه است و تاکنون چند بازیکن اصلی این تیم به دلیل مصدومیت حضور در جام ملت‌ها را از دست داده‌اند.
سرمربی یمن: منتظر شگفتی‌سازی ما باشید
سرمربی تیم ملی یمن دیدار اولشان در جام ملت‌های آسیا 2019 با ایران را سخت توصیف کرد. یان کوسیان، سرمربی اسلوواکیایی تیم ملی یمن درباره اولین دیدار تیمش در جام ملت‌های آسیا 2019 امارات گفت: اگرچه ما در گروه سختی قرار گرفتیم و ایران و عراق در گروه ما هستند اما منتظر شگفتی از تیم ما باشید.وی درباره بازی اخیر تدارکاتی تیمش مقابل سوریه گفت: اگر ما در این بازی با نتیجه یک بر صفر باختیم ولی نتیجه تساوی می‌توانست عادلانه‌ترین نتیجه باشد. ما در این دیدار از لحاظ دفاعی خیلی خوب کار کردیم. تنها مشکل ما رساندن توپ از دفاع به حمله بود.
عذرخواهی سون از بازیکنان، مربی‌ها و هواداران تاتنهام
مهاجم تیم ملی فوتبال کره جنوبی از بازیکنان، مربی‌ها و هواداران تاتنهام برای حضور در جام ملت‌های آسیا عذرخواهی کرد. سون هیونگ مین مهاجم کره‌ای تیم تاتنهام این روزها در شرایط بسیار خوبی قرار دارد و توانسته در کنار هری کین بار گلزنی تیمش را به دوش بکشد. با این حال سون قرار است به زودی برای همراهی کره جنوبی در جام ملت‌های آسیا، به امارات برود.سون هیونگ مین درباره غیبت در ترکیب تاتنهام گفت: متاسفم که باز هم باید از تیم جدا شوم چون در سپتامبر هم به خاطر بازی‌های آسیایی مدتی در کنار تیم نبودم ولی این رقابت‌ها برای تیم ملی کره بسیار مهم است. امیدوارم که روند خوب خودم را در تیم ملی هم ادامه دهم و بتوانم در بازگشت به تاتنهام هم گلزنی کنم.بعد از بازی در بازی‌های آسیایی خسته شدم چون در جام جهانی هم بازی کردم و در بازی‌های آسیایی هم هر ۲ یا ۳ روز یک بار بازی می‌کردم. حالا باید با ذهنیت قوی خودم را برای جام ملت‌ها آماده کنم و از همین جا از تمام بازیکنان، هواداران و مربی‌های تیم تاتنهام عذرخواهی می‌کنم.
ترس ویتنامی‌ها از دو بازیکن ایران
رسانه‌های ویتنامی علیرضا جهانبخش و سردار آزمون را دو بازیکن خطرناک ایرانی توصیف کردند و به مدافعان ویتنامی هشدار دادند مراقب این دو بازیکن باشند. به گزارش news.zing، ویتنام یکی از هم‌گروه‌های ایران در جام ملت‌های آسیاست، امیدوار است یکی از تیم‌های صعود‌کننده از گروه باشد. قهرمان رقابت‌های جنوب شرق آسیا در مرحله گروهی کار سختی دارد و اوج سختی کارش برابر تیم ملی ایران است. ایران بازیکنان بزرگی در ترکیب دارد. شاید بتوانیم مهم‌ترین بازیکن ایران را علیرضا جهانبخش بدانیم که با ۲۲ میلیون یورو راهی لیگ برتر انگلیس شد و خطری بزرگ برای ویتنام است.علاوه‌بر جهانبخش، سردار آزمون نیز مهاجم سریعی است که به خوبی از فضاها در زمین حریف استفاده می‌کند و می‌تواند برای هر تیمی خطرساز باشد. ویتنام در بازی برابر ایران باید خیلی مراقب این دو بازیکن باشد و در صورتی که این دو بازیکن خنثی نشوند، نمی‌توان تیم ملی فوتبال ایران را متوقف کرد.
نقطه قوت جدی‌ترین حریف ایران
سایت اماراتی در گزارشی به معرفی جدی‌ترین حریف ایران در جام ملت‌ها پرداخت و از نقطه قوت اساسی این تیم سخن به میان آورد. به گزارش الاتحاد، تیم ملی فوتبال ایران در مرحله گروهی جام ملت‌های آسیا با تیم‌های عراق، ویتنام و یمن هم‌گروه است. بدون شک جدی‌ترین حریف ایران در مرحله گروهی عراق است که در دور قبل باعث شد ایران از صعود به نیمه نهایی حذف شود.روزنامه الاتحاد امارات در گزارشی به مهم‌ترین نقطه قوت عراق پرداخت و نوشت: تیم ملی فوتبال عراق در توپ‌های عرضی و زدن ضربات سر تبحر دارد. عراقی‌ها روی نبردهای هوایی بسیار خوب کار می‌کنند. بازیکنان تیم ملی فوتبال عراق بسیار پرتلاش و جنگنده بازی می‌کنند.در ادامه این گزارش آمده است: بازیکنان تیم ملی فوتبال عراق تا آخرین ثانیه از بازی می‌جنگند تا جایی که ۴۶ درصد از گل‌های این تیم در ۱۵ دقیقه پایانی به ثمر رسیده است. عراق منظم بازی می‌کند و در ضد حملات توازن و هماهنگی لازم را دارد. ضد حملات این تیم سرعت لازم را دارد.
کی‌روش: حمایت‌های واقعی
 باعث آرامش بازیکنان می‌شود
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در تازه‌ترین اظهارات خود گفت: وقت آن است که حمایت کامل دوستان خودمان را از تیم ملی داشته باشیم، حمایت‌های واقعی که باعث آرامش بازیکنان بشود.
کارلوس کی‌روش، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران صبح چهارشنبه و پیش از ترک قطر درباره اردوی تیم ملی پیش از آغاز جام ملت‌ها گفت: از عمکرد بازیکنان ایران بسیار خوشحال هستم، روحیه جنگجویانه، انگیزه بالا و تعهد تیمی که از تک تک بازیکنان شاهد بودیم در چند روز گذشته.او ادامه داد: ۵ روز قبل از آغاز جام وقت آن است که حمایت کامل دوستان خودمان را داشته باشیم؛ حمایت‌های واقعی که باعث آرامش بازیکنان بشود زیرا این حمایت مهم‌ترین فاکتور برای آرامش بازیکنان پیش از بازی با یمن است.کی‌روش خاطرنشان کرد: بسیار فروتنانه پا به مسابقات می‌گذاریم و روح‌مان و قلب‌مان و تمرکزمان برای بازی با یمن است. نقاط قوت خود را می‌دانیم و باید با کمال فروتنی تمام انرژی خودمان را برای بازی با یمن بگذاریم.وی ادامه داد: مطلب دومی که می‌خواهم بگویم این است که بازیکنانم باید با تمرکز کامل و با هزار درصد از تمرکزشان پا به میدان بگذارند و اگر بخواهیم این کار را در مسابقه اول‌مان مقابل یمن انجام شود، باید آقای تاج از اتفاقات گذشته درس گرفته باشند و بدانند دوستان واقعی تیم ملی چه کسانی هستند و چه کسانی تیم ملی را حمایت می‌کنند. چون می‌دانیم بعضی‌ها می‌خواهند آرامش و تمرکز تیم ملی بهم بخورد و الان زمان این نیست که کروکودیل‌ها به تیم ملی نزدیک شوند. آقای تاج با توجه به اختیاراتی که دارند نباید بگذارند چنین اتفاقاتی بیفتد.سرمربی تیم ملی ایران در پاسخ به این سؤال که چقدر امیدوار هستید تا قهرمانی جام ملت‌های آسیا را به‌دست آورید؟ گفت: فکر می‌کنم قهرمانی خواسته‌ به‌جا و به‌حقی است. هر ۲۴ تیمی که پا به این میدان گذاشته رویا و آروزیی دارند. ایران هم رویای خودش را دارد. البته باید بدانید تمام تمرکز ما روی بازی اول‌مان مقابل یمن است و بعد دو بازی بعدی‌مان در مرحله گروهی که وظایف دیگری را نسبت به آن‌ بازی‌ها داریم.