کد خبر: ۱۵۱۱۶۶
تاریخ انتشار : ۱۱ دی ۱۳۹۷ - ۲۱:۴۱

بنیاد برکت 350 واحد تولیدی با مشارکت بخش خصوصی ساخته است

معاون ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: بنیاد برکت 350 واحد تولیدی را با مشارکت بخش خصوصی در مناطق محروم و کمتر توسعه ‌یافته‌ کشور ساخته است.

سید مصطفی سیدهاشمی روز سه شنبه در دیدار با آیت‌الله سید محمد شاهچراغی نماینده ولی فقیه در استان سمنان تصریح کرد: بنیاد برکت در نزدیک به 40 واحد تولیدی که به شکل مشارکتی با این بنیاد راه‌اندازی شده بود به دلیل تامین مالی بخش خصوصی، سهم خود را پس از تحویل اعتبار اولیه واگذار کرده است.
وی ادامه داد: بنیاد با این اقدام مشارکتی با بخش خصوصی به دنبال توانمندسازی اقتصاد کشور در تمام مناطق از جمله مناطق محروم و تحقق اقتصاد مردمی است.
معاون ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) ابراز داشت: کشور سالانه به 300 هزار تن کاغذ احتیاج دارد که از این میزان 200 هزار تن وارد می‌شود و بنیاد برکت به صورت مشارکت با بخش خصوصی در حال راه‌اندازی کارخانه تولید کاغذ است. سید هاشمی ادامه داد: برای راه‌اندازی این کارخانه 450 میلیون یورو سرمایه‌گذاری شده است.
وی گفت: بنیاد برکت یک هزار و 552 مدرسه و 800 مرکز درمانی در سراسر کشور با هزینه خود ساخته و همچنین اقدام به تکمیل بیمارستان‌هایی کرده است که دولت به دلیل کمبود اعتبار قادر به تکمیل آنها نیست.
به گفته معاون ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، 12 بیمارستان نیمه تمام با ظرفیت 560 تخت به کمک بنیاد برکت احداث و تجهیز شده و مدیریت آن به دولت واگذار شده است.