کد خبر: ۱۵۰۶۹۸
تاریخ انتشار : ۰۷ دی ۱۳۹۷ - ۱۹:۲۳

چهار پروژه بهداشتی درمانی نیک شهر افتتاح شد



وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سفر به جنوب سیستان و بلوچستان چهار پروژه بهداشتی درمانی نیکشهر را افتتاح کرد.
این پروژه‌ها شامل کلینیک تخصصی و فوق تخصصی، بخش LDR، سی تی اسکن بیمارستان محمد رسول‌الله(ص) و مجموعه مسکونی 6 واحدی متخصصان است.
عملیات ساخت کلینیک ویژه تخصصی و فوق تخصصی نیکشهر در زمینی به مساحت هزار و 620 متر مربع از سال 1394آغاز که برای ساخت و تجهیز آن بیش از سه میلیارد و 300 میلیون تومان اعتبار هزینه شده است.
این کلینیک با 20 پزشک متخصص خدمات مورد نیاز مردم در حوزه‌های داخلی، جراحی، دیابت، نورولوژی، ارتوپدی، اطفال، زنان، رادیولوژی و سونوگرافی را ارائه می‌کند.
همچنین بخش LDR (واحدهای اختصاصی زایمان) بیمارستان محمد رسول‌الله (ص) نیکشهر که عملیات ساخت آن از سال 1395 در زمینی با زیربنای هزار و 150 متر مربع و اعتباری بالغ بر 2 میلیارد و 500 میلیون تومان آغاز شده بود با 12 اتاق زایمان به بهره‌برداری رسید.
سی تی اسکن این بیمارستان نیز با مشارکت بخش غیردولتی و با اعتباری بالغ بر چهار میلیارد تومان راه‌اندازی شده است.
همچنین ساخت بیمارستان 540 تختخوابی ایرانشهر با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آغاز شد. این بیمارستان 540 تختخوابی با مشارکت بنیاد برکت در مدت زمان سه الی چهار سال ساخته می‌شود.
برای ساخت این بیمارستان با گسترده 100 هکتار 10 هزار میلیارد ریال هزینه می‌شود.
ساخت بیمارستان 540 تختخوابی چابهار به عنوان بزرگترین بیمارستان جنوب شرق کشور هم با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا (ص) و استاندار سیستان و بلوچستان آغاز شد.
این بیمارستان در زمینی به مساحت حدود 25 هکتار قرار است با اعتباری افزون بر هزار میلیارد تومان توسط قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا در منطقه آزاد چابهار ساخته شود.
همچنین بخش جدید اورژانس بیمارستان امام‌خمینی(ره) شهرستان خاش در زمینی با زیربنای 1490 متر مربع و اعتباری بالغ بر 7 میلیارد و 700 میلیون تومان با حضور وزیر بهداشت افتتاح شد. با بهره‌برداری از این بخش 28 تخت بیمارستانی جدید به ظرفیت بیمارستان امام خمینی خاش اضافه شد.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا(ص) گفت: 350 میلیارد تومان برای ساخت و 250 میلیارد تومان برای تجهیزات بیمارستان 540 تختخوابی چابهار از محل اعتبارات دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر هزینه می‌شود.
سعید محمد در حاشیه کلنگ زنی بیمارستان 540 تختخوابی چابهار اظهار داشت: این بیمارستان با زیربنای 60 هزار مترمربع در زمینی به مساحت 20 هکتار در محدوده منطقه آزاد چابهار ساخته می‌شود.
وی گفت: زمین بیمارستان توسط منطقه آزاد چابهار به طور رایگان به وزارت بهداشت واگذار شده و قرار است مساعدت لازم برای صدور پروانه کار آن نیز انجام شود.
مجری پروژه بیمارستان 540 تختخوابی چابهار ادامه داد: مدت زمان تکمیل این پروژه 36 ماه تعیین شده است.