کد خبر: ۱۵۰۵۶۰
تاریخ انتشار : ۰۴ دی ۱۳۹۷ - ۲۰:۴۶
نخست‌وزیر عراق:

برای ورود به سوریه و مبارزه با داعش از آمریکا اجازه نمی‌گیریم

نخست‌وزیر عراق تاکید کرد ، این کشور برای اعزام نیرو‌های خود به سوریه جهت مبارزه با داعش، از آمریکا دستور نمی‌گیرد.




«عادل عبدالمهدی» دیروز گفت: برای مبارزه با داعش در سوریه، از آمریکا دستور نمی‌گیریم. به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، نخست‌وزیر عراق در کنفراس مطبوعاتی روز دوشنبه خود گفت: دولت عراق برای اتخاذ تصمیمات خود در تمامی عرصه‌ها از جمله تصمیمات امنیتی، مستقل عمل می‌کند.
نخست‌وزیر عراق افزود: ورود نیرو‌های امنیتی (عراق) به سوریه برای مبارزه با تروریست‌های داعش ، بر اساس توافق میان کشور‌های دوست صورت می‌گیرد.
وی با اشاره به اینکه آمریکا در امور امنیتی عراق دخالت نمی‌کند، گفت: دولت عراق درباره ورود نیروهایش به سوریه، از آمریکا دستوری دریافت نکرده است.
فرماندهی عملیات مشترک عراق نیز دیروز با صدور بیانیه‌ای، خبر منتشر شده «اسکای نیوز» درباره توافق واشنگتن و  بغداد بر سر اعزام نیروهای عراقی به سوریه را رد کرد.
در این بیانیه آمده است : نیروهای عراقی برای مقابله با ‌ تروریست‌ها در اوج آمادگی به‌سر می‌برند و امنیت مرزهای عراق و سوریه را به‌طور کامل تامین می‌کنند.
شبکه «اسکای نیوز» مدعی شده بود که «مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا، طی تماس تلفنی اخیر خود با «برهم صالح» رئیس‌جمهور و «عادل عبدالمهدی» نخست‌وزیر عراق، خواستار ورود نیروهای عراقی به داخل خاک سوریه تا عمق ۷۰ کیلومتر شده بود.