کد خبر: ۱۵۰۴۲۲
تاریخ انتشار : ۰۳ دی ۱۳۹۷ - ۲۰:۵۶

هفدهمین دوره جام ملت های فوتبال آسیا



خروج رسمی موی از لیست استرلیا
فدراسیون فوتبال استرالیا رسما اعلام کرد که آرون موی، هافبک باتجربه تیم هادرسفیلد انگلیس به خاطر مصدومیت از لیست تیم ملی این کشور برای مسابقات جام ملت‌های آسیا 2019 امارات خارج کرده است.بنا به بیانیه فدراسیون فوتبال استرالیا جیمز ججو، هافبک تیم فوتبال آستریا وین اتریش جای موی را در لیست تیم ملی استرالیا گرفت.
کره‌ای‌ها با ماسک وارد ابوظبی شدند
اعضای تیم ملی فوتبال کره جنوبی برای حضور در جام ملت‌ها وارد شهر ابوظبی شده و در کمپ تمرینی خود ساکن شدند.کره جنوبی مدت‌هاست نتوانسته قهرمانی در جام ملت‌های آسیا را تجربه کند. حالا این تیم با هدایت پائولو بنتو پرتغالی برای حضور در جام ملت‌های آسیا در حالی که برخی از آنها ماسک بر صورت داشتند وارد شهر ابوظبی شدند و در کمپ تمرینی شیخ زاید ساکن شدند. کره‌ای‌ها با پروازی که ۱۰ ساعت طول کشید، به امارات رسیدند. در این سفر ۱۷ بازیکن و دو بازیکن ذخیره همراه تیم ملی فوتبال کره جنوبی بودند و بقیه بازیکنان که لژیونر هستند در ادامه به اردوی کره‌ای‌ها اضافه خواهند شد. هفت بازیکن تیم ملی فوتبال کره جنوبی که لژیونر هستند در دو روز آینده به اردوی کره‌ای‌ها اضافه می‌شوند و سون هیونگ مین تنها بازیکنی است که بعد از دو بازی نخست به تیم ملی کره اضافه می‌شود.
فلسطین به دنبال تاریخ سازی در جام ملت‌ها
نورالدین ولدعلی، سرمربی تیم ملی فوتبال فلسطین می‌گوید بی‌صبرانه منتظر دستاورد تاریخی در جام ملت‌های آسیا هستند.تیم ملی فوتبال فلسطین در نخستین‌ حضورش در جام ملت‌های آسیا 2015 هر 3 بازی مرحله گروهی را واگذار کرد اما در سال 2019 امیدوار به کسب نتایج تاریخی است. هر چند فلسطین در گروه سختی با تیم‌های ملی سوریه، استرالیا و اردن قرار دارد.نورالدین ولدعلی، سرمربی تیم ملی فوتبال فلسطین در این رابطه می‌گوید: ما نماینده ملت فلسطین هستیم و به انگیزه دیگری برای انجام یک کار خوب نیاز نداریم. از این جنبه ما نسبت به دیگر تیم‌های جام ملت‌های آسیا متمایز هستیم. ما در نخستین‌ دوره حضورمان در جام ملت‌های آسیا تجربه‌ای نداشتیم و برای ما رویداد جدیدی بود. از آن رقابت‌ها درس‌های زیادی گرفتیم و مشکلات را یافتیم. برای رفع آنها نیز راه‌حل‌های خوبی پیدا کردیم.وی افزود: اکنون به طور کامل روی بازی‌های جام ملت‌ها تمرکز می‌کنیم و بازیکنان تیم ملی فوتبال فلسطین می‌دانند که می‌توانند تاریخ‌سازی کنند. مهیای رقابت با هر تیمی در این رقابت‌ها هستیم.