کد خبر: ۱۴۹۲۷۵
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۸

بخشی از معوقات کارکنان بیمارستان امام خمینی(ره) کرج این هفته پرداخت می‌شود

رئیس ‌کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس گفت: بخشی از معوقات پرسنل بیمارستان امام خمینی(ره) کرج این هفته پرداخت می‌شود.
محمدجواد کولیوند در مراسم روز دانشجو که در دانشگاه پردیس کشاورزی دانشگاه تهران مستقر در کرج برگزار شد، در مورد مسائل و مشکلات بیمارستان امام خمینی(ره) کرج اظهار داشت: این بیمارستان دچار چند مالکیتی است.
وی توضیح داد: از زمان طهایی استاندار وقت البرز بیش از 12 بار نشست مستقیم با خود وی داشتیم که امنا را تشکیل بدهیم و آنها می‌گفتند که بیمارستان را به دانشگاه علوم پزشکی واگذار کنند،با وزیر بهداشت در سفر به استان البرز صحبتهایی انجام شد و وی دستور داد از محل ماده 20 به دانشگاه علوم پزشکی واگذار شود.
رئیس‌ کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس با بیان اینکه دولت وقتی می‌خواهد این بیمارستان را تحویل بگیرد باید یک کد اعتباری بگذارد که بتواند به کارکنان آن حقوق بدهد، عنوان کرد: اینکه عده‌ای می‌گویند که نمایندگان پیگیری نکردند اینگونه نیست، متاسفانه 3 مزایده گذاشته شد آن شرایطی که باید مزایده گذاشته شود که سرمایه‌گذار برای این موضوع ترغیب شود وجود ندارد، سرمایه‌گذار باید 217 میلیارد تومان پول بدهد بابت اینکه بیش از 120 میلیارد تومان این بیمارستان بدهی دارد.
وی با بیان اینکه پرداخت این بدهی باید از کدام محل تامین شود، متذکر شد: اگر قرار است که این بدهی‌ها پرداخت شود نباید اجازه داده شود که پروانه شفا که مربوط به این بیمارستان است را کنسل کنید.
نماینده مردم کرج با بیان اینکه حدود 32 میلیارد تومان تجهیزات در بیمارستان امام خمینی(ره) کرج وجود دارد که این بیمارستان برای خرید آن یک ریال پرداخت نکرده است.
وی گفت: 4/5 میلیارد تومان از ارزش افزوده شهرداری اخذ شده که بتوانیم این هفته بخشی از بدهی اول کارکنان را بدهیم و به سرعت هم تا ده روز تکلیف بیمارستان روشن شود.