kayhan.ir

کد خبر: ۱۴۸۰۳۲
تاریخ انتشار : ۰۶ آذر ۱۳۹۷ - ۱۸:۴۲
رونمایی از اولین ویژه‌نامه تخصصی و سراسری اتحادیه دفتر تحکیم وحدت در مسائل زنان

گام جدید دفتر تحکیم وحدت در حوزه زنان

در این هفته از اولین ویژه‌نامه نشریه «ندای دختران ایران» رونمایی شد. نشریه «ندا» از اسفند ماه ۱۳۹۵ به صورت ماهانه با محوریت مسائل زنان توسط دفتر خواهران این اتحادیه تهیه می‌شود و اولین و تنها نشریه در این موضوع است که به صورت سراسری در دانشگاه‌های کشور منتشر می‌گردد.
اولین ویژه نامه تخصصی از این نشریه، با موضوع «حضور اجتماعی زنان» به بررسی الگوها، ابعاد و موانع کنشگری زنان در جامعه پرداخته است.
معصومه زورمند، مسئول سابق خواهران دفتر تحکیم و عضو شورای سیاست‌گذاری نشریه ندا در نشست خبری این هفته در مورد رویکرد این نشریه خاطرنشان کرد: «تلاش شده است که رویکرد این ویژه‌نامه، نه مبتنی بر دیدگاه‌های فمینیستی و غربی و نه مبتنی بر دیدگاه‌های سنتی و مهجور باشد، بلکه سعی ما بر این بوده که این الگوها برطبق نگاه اصیل اسلامی و به تاسی از دیدگاه‌های امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری(مدظله العالی) نسبت به زن ارائه شود.»
«زنان؛ رهبران جامعه» تیتر جنجالی این ویژه‌نامه است که بازخوردهایی را در پی داشته. زهراسادات رضوی علوی، مسئول اسبق خواهران این اتحادیه و عضو شورای سیاست‌گذاری نشریه ندا، در رابطه با انتخاب این تیتر گفت: «ما معتقدیم زنان، راهبری جامعه را برعهده‌ دارند؛ چرا که این زنان هستند که با ورود خود به یک عرصه می‌توانند تمام خانواده را نیز با خود همراه سازند و از این رو اندیشه آنان در جامعه ضریب می‌یابد. امام خمینی می‌فرمایند بانوان، رهبر نهضت ما هستند، ما دنبالۀ آنها هستیم. من شما [بانوان] را به رهبری قبول دارم.۱ و همچنین حضرت آقا می‌فرمایند: «اصلاح جامعه با اصلاح زنان است.۲»
این مکتوب علاوه ‌بر مقاله‌های مختلف که توسط اعضا و برگزیدگان نشست تخصصی اتحادیه نگاشته شده، دارای بخش‌های متنوعی است؛ از جمله «رصد دانشگاه» که در آن به بررسی نشریات دانشگاهی حوزه زنان و رویکردهای متفاوت آنها پرداخته شده است.
بناست ویژه‌نامه‌های «ندا» که کاری کاملا دانشجویی محسوب می‌شود، به‌صورت مداوم در هر ترم تحصیلی منتشر گردد. سیده نرگس حسینی، عضو شورای مرکزی و مسئول خواهران دفتر تحکیم وحدت، در مراسم رونمایی این ویژه‌نامه، در پاسخ به این سؤال که هدف از انتشار این فصل نامه چیست، احساس خلا کار تخصصی در فضای موجود را علت اصلی دانست و افزود:« فعالان حوزه زنان، چه در نهادهای حاکمیتی همچون معاونت امور زنان و خانواده و فراکسیون زنان مجلس و چه در نهادهای غیر‌رسمی، نگاهی سیاست زده به مسائل زنان دارند یا رویکرد آنان هیچ سنخیتی با هویت حقیقی زنان ندارد و آنها نهایتا به دنبال مردواره کردن زنان هستند.»
در این جلسه یادآوری شد که علاقه‌مندان می‌توانند این ویژه نامه تخصصی را از طریق دفاتر انجمن‌های اسلامی دانشجویان(عضو دفتر تحکیم وحدت) در دانشگاه‌های سراسر کشور تهیه نمایند.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
۱. صحیفه امام، ج۷، ص۱۳۲
۲. در دیدار با جمعی از بانوان اندیشمند۱۸/۷/۷۷